Haberler

Türk Televizyonları Böyle Gelin Adayı Görmedi

Güncelleme:

'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programında damat adaylarından Mustafa ile yeni nişanlanan çiftin apaçi dansı şaşkınlık yarattı.

Star TV ekranlarında yayınlanan Seda Sayan ile Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' adlı izdivaç programında, İsmail ile Fadime nişanlandı.

"GERÇEKTEN ÇILGIN BİR NİŞAN"

Nişanın ardından apaçi dansı yapan çifte damat adaylarından Mustafa da eşlik etti. Seda Sayan'ın şaşkın gözlerle izlediği apaçi dansının ardından Uğur Arslan, "Hayatımın en çılgın nişanı içindeyim şu an. Bravo. Gerçekten çılgın bir nişan. Evleneceksen Gel böyle bir gelin hanım görmedi" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Uğur Arslan Seda Sayan Star Üst Manşet Medya Komik - İlginç Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (47)

TÜRKİYEMMobil-IOS:

Allahım sen akıl ver şu insanlara

23
2
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Bu programa katilanlarin manyak oldugunu simdi gercekten inandim. Yada parayla tutuyorlar.

20
0
yanıtYanıtla
Yâr doç vatandaş:

Su programi biri kaldirsin milletin geleceği icin...

16
0
yanıtYanıtla
YazıkMobil-ANDROID:

izlerken utandım yuhh

15
0
yanıtYanıtla
İzmir karşıyaka Mobil-ANDROID:

Kürtler orada ölürken biz Türklerin işi de bu çok yazık ...

6
9
yanıtYanıtla
haniko düdüko:

Kürtler değil vatan hainleri .. Hakkari deyim ölmedim . Çünkü hainlik yapmıyorum .

yanıt3
yanıt2
Esma:

Her gün askerimiz polisimiz şehit oluyor vatandaşımız ölyör bence sana yazık.Dikkatini çektiysede türk polisi askeri ve vatandaşı yazmadım senin gibi ayrımcılık yapmadım askerde polisde vatandaşda türk kürt arap laz artık daha ne varsa.Pkkya lanet olsun ve onun gibilere

yanıt2
yanıt3
Türkiye Cumhuriyeti Kürt vatandaşı:

Kardeşim yanlışın var orda Kürtler ölmiyor pkklılar ölüyor Kürtlerin en rahat olduğu dönem bu dönemdir çünki ben heryerde kürt oldugumu soyliyebiliyorum kurtce konusuyorum kimsede bisey demiyor ama onceden kurt oldugunu bile soylemeye cekiniyordu insanlar eger orda kurtler oldurulseydi ucaklar koyleri bombalar tek seferde kurtulurdu ama oyle yapmiyorlar askerler orda halka yardim ediyor sen heralde hic doguya gitmemissin orda ailelere baya yardim veriyorlar akrabalarim dahil.

yanıt4
yanıt0
Nese:

Bu kadin delidir kesin ......insahllah adamin başina birsey......gelmez

14
1
yanıtYanıtla
turko:

Yazik ama cok yazikkk..m

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title