Haberler

Türk Telekom Rahat Geçti

Beko Basketbol Ligi'nde Türk Telekom, sahasında Torku Konya Selçuk Üniversitesi'ni 67-53 yendi.

İki takımın da yüksek şut yüzdesi yakalayarak başladığı karşılaşmada konuk takım Williams ile etkili olurken, Türk Telekom, Shipp, Kerem Tunçeri ve Polat Kaya ile sayılar buldu ve 4. dakikaya 11-8 önde girdi. Bogdanovic ve Andric'in de skora katkı yapmasıyla oyunun kontrolünü eline alan Türk Telekom, 6. dakikasına 6 sayı farkla (18-12) önde girdiği ilk çeyreği 24-19 üstün bitirdi.

Yerliler isyanda!

İkinci periyoda savunmada iyi başlayan Türk Telekom, hücumda da dış atışlardan Shipp ve Ümit Sonkol, pota altından da Cemal Nalga ile basketler bularak 12-2'lik seri yakaladı ve 16. dakika içinde farkı 15 sayıya kadar çıkardı: 36-21. Ribaundlarda da rakibine üstünlük sağlayan başkent ekibi, Kerem Tunçeri'nin sayılarıyla farkı biraz daha açtı ve soyunma odasına 42-25 önde gitti.

Karşılıklı basketlerle başlayan 3. çeyrekte Shipp ile art arda sayılar bulan Türk Telekom, aradaki farkı korudu ve 34. dakikaya 47-29 üstün girdi. Bu dakikadan sonra toparlanan ve Devries, Yunus Akçay ve Low'un basketleriyle 8-0'lık seri yakalayan Torku Konya Selçuk Üniversitesi, 36. dakika içinde farkı 10 sayıya (47-37) indirdi. Kerem Tunçeri'nin sayılarıyla farkın daha fazla azalmasına izin vermeyen Türk Telekom, final periyoduna 56-46 üstün girdi.

Maçın 4. çeyreğine sert savunma yaparak giren Türk Telekom, 5 dakika boyunca rakibine sadece iki sayı bulma şansı tanırken, hücumda da Ümit Sonkol ve Cemal Nalga ile etkili olarak 35. dakikayı 63-48 üstün geçti. Kalan süre içinde tempoyu istediği gibi ayarlayan ve zamanı iyi eriten Türk Telekom, 38. dakikasına 67-50 önde girdiği karşılaşmadan 67-53 galip ayrıldı.

Türk Telekom: 67 - Torku Konya Selçuk Üniversitesi: 53

Salon: Ankara

Mersin Beşiktaş'ı devirdi

Hakemler: İsmail Aydın, Kaan Büyükçil, Sertan Kırklar

Türk Telekom: Shipp 14, Kerem Tunçeri 10, Polat Kaya 5, Bogdanovic 11, Andric 4, Murat Kaya 2, Cemal Nalga 8, Can Akın 5, Ümit Sonkol 8, Fırat Töz

Torku Konya Selçuk Üniversitesi: Low 14, Devries 13, Burak Selen, Valentin Pastal, Williams 12, Yunus Akçay 8, Gillenwater 4, Cem Coşkun, Murat Yolcu 2

1. periyot: 24-19

Devre: 42-25

3. periyot: 56-46

Beş faulle çıkan: 22.53 Burak Selen (Torku Konya Selçuk Üniversitesi)

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Konya Selçuk Üniversitesi Kerem Tunçeri Türk Telekom Ümit Sonkol Spor Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT'TA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Tokat'ta okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title