Haberler

Türk Telekom Grubu Öğretmenlerin Yanında

Güncelleme:

Vitamin Öğretmen, 200 bini aşkın öğretmene 200 milyon dakika ücretsiz eğitim verdi.

Vitamin Öğretmen (www.VitaminOgretmen.com), siteye üye olan 200 bini aşkın öğretmen üyesine ücretsiz eğitim imkânı sunuyor.

Eğitimde kalite standartlarının yükselmesinde sorumluluk hisseden, dönüşümün odağında olduğuna inanan, kendini sürekli yenileyen öğretmenlerin buluştuğu Vitamin Öğretmen, başlangıçtan bugüne öğretmenlere sunduğu videolarla 200 milyon dakikanın üzerinde ücretsiz eğitim verdi. Vitamin Öğretmen, ücretsiz üyelik sistemi ile tüm öğretmenlerin kullanımına açık…

Türk Telekom Grup şirketi, Türkiye'nin lider eğitim teknolojileri şirketi Sebit Eğitim ve Bilgi Teknolojileri'nin ücretsiz mesleki gelişim ve paylaşım portalı Vitamin Öğretmen, kurulduğu 2009 yılından bu yana öğretmenlere destek vermeye devam ediyor. Vitamin Öğretmen, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, eğitim kalitesini yükseltmek için sorumluluk hisseden ve kendini sürekli yenilenmeye adayan 200 binin üzerinde üye öğretmeniyle kutluyor.

Üye öğretmenlere ücretsiz erişim…

Türkiye ve dünya genelinde eğitim akımlarını ve yöntemlerini örnekleyen, ilham veren eğitim videolarını öğretmenlerin hizmetine sunan www.VitaminOgretmen.com portalı ücretsiz üyelik sistemi ile tüm öğretmenlerin kullanımına açık olarak hizmet veriyor. Eğitim sistemindeki değişikliklere hızla adapte olabilen dinamik yapısıyla Vitamin Öğretmen, üyelerine eğitim konusunda Türkiye ve dünyadaki güncel gelişmelere anında erişebilme imkânı veriyor.

Vitamin Öğretmen'in üye sayısı 200 bini aşmış durumda. Bugüne kadar 226 canlı eğitimin yapıldığı portaldaki eğitim videoları ise 5 milyonun üzerinde izlenme sayısına ulaştı. Eğitimlerin izlenme süresi ise 200 milyon dakikayı aştı.

Öğretmenler matematik, fen bilimleri gibi aktif branşlar başta olmakla birlikte; materyal geliştirme, yeni yöntem ve teknikler, sınıf yönetimi, alternatif ölçme ve değerlendirme yöntemleri, etkili iletişim, kaynaştırma, öğrencilerinin sınıf ortamına uyumu, velilerle iletişim, liderlik, öğrenme bozukluğu gibi özel eğitim konularında da Vitamin Öğretmen'den destek aldı.

Öğretmenlerin her zaman yanındayız

Türk Telekom Grubu'nun bir parçası olarak geliştirdikleri online eğitim platformu ile öğretmenlerin her zaman yanında olduklarını ifade eden Sebit Genel Müdürü Ahmet Eti, "Eğitim teknolojilerinde köklü Ar-Ge geçmişine sahip, Türkiye'nin en büyük eğitim şirketi olarak, 21. yüzyıl eğitim koşullarına uyum sürecinde de öğretmenlerimizin en büyük destekçisiyiz. Onların eğitim alanında yaşanan gelişme ve kaydedilen yeniliklere anında ulaşabilmesini, güçlü bir geleceğin ayrılmaz parçası olarak görüyoruz. Öğretmenlerimiz onlara sunduğumuz online eğitim platformu ile kendilerini geliştirirken, edindikleri bilgiyi yetiştirdikleri öğrencilere de aktararak onların gelişimine de katkı sağlıyorlar. Bizim motivasyonumuzu sağlayan da bu. Türk Telekom Grubu'nun sinerjisiyle öğretmenlerimizin öğrenme ortamlarını zenginleştirerek, öğretim materyallerini etkin kullanım yöntemleri sunarak her an yanlarında olmaya devam ediyoruz." dedi.

Vitamin Öğretmen'in içeriğinde neler var?

Öğretmenlerin sanal sınıflar aracılığıyla kendi okullarından veya evlerinden, etkileşimli olarak katılabildikleri; akademisyenler, uzmanlar ve eğitim önderleriyle bir araya gelebildikleri "Canlı Eğitimler"

Farklı ve yaratıcı yaklaşımlar sunan, yurt içi ve yurt dışından yenilikçi örnekleri, sınıf içi uygulamaları izleyip dünya genelindeki eğitim akımları hakkında fikir edinebildikleri "Eğitim Videoları"

Eğitim alanında dünyadan gelişmeleri ve Türkiye eğitim gündemini takip edebildikleri "Haberler"

Alanındaki özgün ve çeviri makalelerle eğitim bilimine farklı bir perspektiften bakmalarını sağlayan, vizyonlarını genişleten "Eğitim Yazıları"

Linkleri ile soru-cevap etkinlikleri gibi gerekli dokümanlara ve Vitamin içeriğindeki ilgili kazanımlara doğrudan erişebildikleri "Yıllık Plan"

Sınıf içi etkinlik önerileri, özgün ve kapsamlı içeriğiyle "Belirli Günler ve Haftalar"

Kendi içeriklerini ve öğretim materyallerini diğer üye öğretmenlerle paylaşabildikleri, onların içeriklerinden yararlanabildikleri "Dokümanlar" alanı

Meslektaşlarıyla iletişim kurup deneyimlerini, sorularını paylaşabildikleri "Tartışmalar" alanı

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türk Telekom Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title