Haberler

Türk Telekom'dan Yeni Hizmet: Selfy

Türk Telekom, yeni hizmeti Selfy ile 25 yaş ve altındaki gençlere özel imkanlar sağlıyor.

Türk Telekom, yeni hizmeti Selfy ile 25 yaş ve altındaki gençlere özel imkanlar sağlıyor. "Kuralları Sen Koy!" sloganıyla iletişim ve eğlencede, kurallarını kendilerinin koyabilecekleri bir hizmet ortaya çıkarıyor.

Selfy'liler, yepyeni Avatar Servisi ile mobil cihazlarındaki operatör isminin bulunduğu alana 15 karaktere kadar dilediklerini yazabilecekler.

Selfy'lilere ayrıca Tivibu Go Sinema ve Türk Telekom Müzik Premium aboneliği de 3 ay boyunca hediye edilecek. Selfy'lilere marka işbirlikleriyle de birbirinden çeşitli fırsatlar sunulacak.

Gençler, Selfy ile ilgili her türlü bilgiye selfy.com.tr adresinden ulaşabilecek. Selfy dünyasında olduğu gibi bu siteyi de gençler, kendi yaşam tarzlarına ve zevklerine göre tasarlayarak kişiselleştirebilecekler. Örneğin, sayfalarını diledikleri renklere boyayabilecek, istedikleri fotoğrafı arka plana yükleyebilecekler.

İlk kez Türk Telekom'un hayata geçirdiği Avatar Servisi karşılayacak. Avatar Servisi'nden faydalanan Selfy'liler, cep telefonu ekranındaki operatör isminin bulunduğu alana, 15 karaktere kadar istedikleri bir ifadeyi yazabilecekler.

Böylece Selfy'liler Avatar ile kendi ya da sevdiklerinin ismini veya kendileri için anlamlı olan bir sözü operatör isim alanında görebilecekler.

Bunun için Selfy'lilerin birkaç adımı takip ederek bu servise başvurması gerekiyor. Selfy'li; DEĞİŞTİR yazıp bir boşluk bırakarak ekranın operatör ismi alanında görmek istediği, 15 karaktere kadar olan ifadeyi 4545'e kısa mesaj olarak gönderecek. Sonrasında ise Selfy dünyasından kendisine gelen mesaja onay verecek. Cep telefonunu kapatıp yeniden açtıktan sonra ise Avatar Servisi devreye girmiş olacak ve Selfy'linin yazdığı ifade, cep telefonu ekranında görünecek. Selfy'liler bir gün içerisinde tek bir numaradan 30 defaya kadar değişiklik talebinde bulunulabilecekler.

Ücretsiz servisler sunulacak

Dursun, Selfy'de avantajlı tekliflerin yanı sıra gençlerin zevklerini ve tercihlerini destekleyen birçok seçeneğin de olduğunu belirterek: " Büyük markalarla işbirliklerimiz, ürünlerimiz ve servislerimizle özgürlük alanında sınır tanımayan farklı bir gençlik markası olacağız. Bunu kutlamak için Selfy'li gençlerimize Avatar Servisi'nin yanı sıra ikinci bir hoş geldin hediyesi daha sunuyoruz. Selfy üyesi olanlar aynı zamanda, Tivibu Go Sinema ve Türk Telekom Müzik Premium üyeliğine de 3 ay boyunca ücretsiz sahip olacak. Bu nedenle gençlerimize -Sen de Türk Telekom'un yeni gençlik dünyası Selfy'de yerini al, kuralları sen koy!- diye sesleniyoruz" dedi.

Türk Telekom'un rekoru gençlerde

Türkiye'nin iletişim teknolojileri kullanımında dünyadaki lider ülkeler arasında yer aldığını ve bunda genç ve dinamik nüfusun etkisinin büyük olduğunu belirten Dursun, gençlerin sürekli yeni içerikler, ürün ve servisler beklediğini ifade ederek, sözlerine şu şekilde devam etti: "Türk Telekom olarak genç müşterilerimize, en ileri teknolojiyi en uygun çözümlerle sunma sorumluluğuyla hareket ediyoruz. Bunun sonucu olarak Türk Telekomlu gençlerimiz, iletişim ve eğlence teknolojilerini kullanım oranıyla bizi gururlandırıyor. Genç kullanıcılarımız diğer müşterilerimizden yüzde 33 daha fazla internet kullanıp, 2 kat daha fazla mesaj atarak Türk Telekom içinde rekor kırıyorlar. Türk Telekom olarak yüzde 71'lik akıllı telefon sahiplik oranı ile sektörün lideriyiz. Genç müşterilerimiz ise yüzde 87'lik penetrasyon oranı ile bu konuda da önde bulunuyor. Selfy ile sunacağımız yeni servis ve hizmetlerle gençlerimizin iletişim teknolojilerine olan bu ilgisinin her geçen gün artarak devam etmesini hedefliyoruz."

Selfy'den İnternet Dolu Kampanya

Türk Telekom 25 yaş ve altındaki gençler için sunduğu avantajlı teklifleri Selfy dünyasına da taşıyor. Selfy'ye yeni gelen faturalı genç müşterilerimiz "Selfy'den İnternet Dolu Kampanya" kapsamında 4GB cepten internet, her yöne 500 dakika, her yöne 5.000 SMS içeren her şey dahil paketten ayda 25TL'ye faydalanabilecek. Kampanya kapsamında sunulan internet hakkını bitirenlere ise yalnızca 7TL'ye ek 2GB internet kullanımı tanımlanabilecek. Bunlara ek olarak, Selfy'den Bol İnternetli Geceler Kampanyası'na kayıt olarak geceleri 00: 00-06: 00 arası geçerli ek 3GB cepten internetten de 6 ay boyunca ücretsiz yararlanabilecek.

Selfy'ye yeni gelen faturasız genç müşterilerimizi birbirinden avantajlı Selfy DopDolu Paketler bekliyor.

19TL'ye HY 500 DK + HY 5000 SMS + 1GB

23TL'ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 2GB

27TL'ye HY 750 DK + HY 5000 SMS + 3GB

Faturasız Selfy'liler bunlara ek olarak hatlarına aylık 30 TL veya üzeri yükleme yaptıklarında ücretsiz 1GB data kullanım hakkı da elde edecek.

Sürprizler devam edecek

Yeni gençlik dünyası Selfy'ye gelenler, sadece telefon ekranlarındaki operatör isim alanını değil Selfy'nin resmi internet adresi www.selfy.com.tr'nin ana sayfasını da kişiselleştirebilecekler. Dilerlerse bu sayfaya kendi isimlerini yazabilecek, arka planın rengini değiştirip kendi fotoğraflarını yükleyerek ana sayfayı özgün hale getirebilecekler. Bunun yanı sıra, sosyal medyada da birbirinden sürprizli yarışmalara katılma şansına sahip olacaklar.

Sosyal medyadaki sürprizlerin ilki #kurallarisenkoy hashtag'i ile başlayacak ve gençler bu hashtag ile Selfy'nin renkli dünyasının parçası olmaya başlayacaklar. Avatar Servisi'nden faydalanıp ekran görüntülerini #15karakter hashtag'i ile Twitter üzerinden paylaşanlar ise çeşitli ödülleri kazanma şansı yakalayacak.

Marka işbirlikleri zenginlik katacak

Selfy'lilere özel kampanya kapsamında Cafe Nero'dan 1 kahve alındığında 1 kahve hediye edilecek. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Selfy'liler NERO yazarak 5062'ye kısa mesaj (SMS) gönderdiğinde kampanya katılım şifresine erişebilecek.

Bunun yanı sıra Markafoni'den 75TL ve üzerinde alışveriş yapan Selfy'liler 15TL indirim kazanacak. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Selfy'lilerin MARKAFONİ yazarak yine 5062'ye kısa mesaj (SMS) göndermeleri yeterli olacak.

Kaynak: Teknotalk.com / Teknoloji

Türk Telekom Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title