Haberler

Türk Telekom'dan Sokak Sokak Gezip WiFi Arama Derdine Son!

ilandır
Güncelleme:

Türk Telekom, WhatsApp kullanımlarında kota aşım derdine son verdi! WhatsApp'ta gönderilen veriler artık internet paketinize yansımayacak.

Türk Telekom'un müşterilerine sunduğu yeni tarife sayesinde artık WhatsApp kullanmak daha keyifli ve daha ekonomik hale geliyor. Türk Telekom, Kurumsal WhatsApp işbirliği ile WhatsApp'ta gönderilen veriler artık internet paketinize yansımıyor.

TÜRK TELEKOM'DAN ÇÖZÜM

Akıllı bir telefona sahip olanların en büyük sorunlarından birisine çözüm Türk Telekom'dan geldi. Dışarıdayken gönderilen ya da alınan verilerin internet paketinizden düşmesi sorunu, Telekom Kurumsal WhatsApp işbirliği ile ortadan kalktı.


VERİ İNDİRMEK BEDAVA!

Türk Telekom'un müşterilerine sunduğu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, WhatsApp'ta gönderdikleri ve aldıkları hiçbir veriye ücret ödemiyor. Yani bu veriler paketlerinden düşmüyor.

YURT İÇİ KULLANICILARINA SINIRSIZ

Yurt dışındaki kullanıcıları için 20 MB ile sınırlandırılan bu kampanya, yurt içi kullanıcıları için sınırsız! Yurt içi kullanımında aylık kullanım hakkı 1 GB'a ulaştığında yalnızca bağlantı hızı128 Kbps'a düşürülüyor. Kampanyanın sunduğu faydalar ise 12 ay boyunca her ay otomatik olarak yenileniyor.


NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ

Kampanyaya katılmak için ise yalnızca 5555'e "UCRETSIZ" yazıp mesaj atmak yeterli oluyor. Ücretsiz WhatsApp Kampanyasından, Kontrolü S.E.Ç. Tarifeleri, Ortak Tarife, Kontrollü Esnaf Tarifeleri ve Kontrollü Esnaf Dostu tarifeleri ile ön ödemeli tarifeler haricindeki tüm Kurumsal Faturalı tarifelerinde bulunan kurumsal müşteriler faydalanabiliyor.

Türk Telekom Advertorial Haberler

title