Haberler

Türk Telekom'dan 21 Bin Spor Malzemesi Desteği

Türk Telekom, Türkiye'nin dört bir yanındaki Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri ve Türk Telekom Okulları'na yaklaşık 21 bin spor malzemesi dağıttı.

Türk Telekom, Türkiye'nin dört bir yanındaki Türk Telekom Amatör Spor Kulüpleri ve Türk Telekom Okulları'na yaklaşık 21 bin spor malzemesi dağıttı.

Türk Telekom açıklamasına göre, her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen proje kapsamında Türk Telekom, 44 ildeki 46 Türk Telekom Amatör Spor Kulübü ile 43 şehirdeki 51 Türk Telekom Okulu'na bu yıl yaklaşık 21 bin spor malzemesi yardımında bulundu.

Müsabaka kıyafetleri, forma, şort, eşofman takımı, yağmurluk, spor çantası, futbol, basketbol ve voleybol topu gibi gereçler, spor kulüpleri ve öğrencileri spora teşvik için temin ediliyor. Bu destekle kulüplerde spor yapan gençlerin yanı sıra Telekom Okullarında öğrenim gören öğrencilerin sportif anlamda gelişimlerine katkı sağlanması hedefleniyor.

Türkiye'nin sportif anlamda sürdürülebilir başarılar elde etmesini hedefleyen Türk Telekom, Amatör Spor Kulüpleri projesiyle Türkiye'nin dört bir yanındaki 46 spor kulübüyle, tenisten atletizme, eskrimden wushuya kadar 29 değişik branşta 5 bini aşkın sporcuya destek veriyor. Türk Telekom, yapılan yatırımlar neticesinde 30 bini aşkın sporcuyu ülke sporuna kazandırdı.

Türk Telekom'un Milli Eğitim ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı iş birliğiyle gerçekleştirdiği Türk Telekom Okulları Projesi kapsamında ise Türkiye'nin birçok şehrinde 51 okul inşa edildi. Milli Eğitim Bakanlığı'na bağışlanan okullarda, her öğretim yılında 30 bine yakın öğrenci eğitim görüyor. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Türk Telekom Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title