Haberler

Türk Telekom'dan 182 Bin 405 Kilometre Fiber Altyapı

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, Türkiye'de dünyanın etrafını dört kez dolaşabilecek uzunlukta 182 bin 405 kilometre fiber altyapıya ulaştıklarını açıkladı.

Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, Türkiye'de dünyanın etrafını dört kez dolaşabilecek uzunlukta 182 bin 405 kilometre fiber altyapıya ulaştıklarını açıkladı.

Türkiye'de 2014 yılı Haziran sonu itibariyle 13.4 milyon sabit erişim hattı, 7.4 milyon genişbant ve 15.8 milyon GSM abonesine sahip Türk Telekom'un, KOBİ'leri teknolojiyle buluşturmak ve markalaşma sürecinde onlara yol göstermek amacıyla başlattığı 'KOBİ Dolu Anadolu Zirvesi' Antalya'da The Marmara Hotel'de yapıldı. Zirvede KOBİ'lere dijital dünyada daha güçlü bir marka olmanın yolları anlatıldı.

Zirvede Türk Telekom KOBİ Satış Direktörü Esra Şimşek, Türk Telekom olarak Türkiye'de dünyanın etrafını dört kez dolaşabilecek uzunlukta, 182 bin 405 kilometre fiber altyapının mevcut olduğunu söyledi. Son 7 yılda yeraltında 13 milyar TL'lik yatırım yaptıklarını anlatan Esra Şimşek, "Bizim için dünyaya açılmak da önemli. Dünya bizim rekabet alanımız. 53 bin kilometre Balkanlar, uzak ve Ortadoğu'da fiber optik altyapımız var. İhracatımızın bu şekilde büyümesi ülkemiz adına çok büyük değer. Dünyanın dört bir yanında ofis işyerlerinize hizmet verebilecek kapasitedeyiz. Altıncı kez Türkiye'nin en değerli markası seçildik" dedi.

KOBİ'LERE TEKNOLOJİK ÇÖZÜM

KOBİ'lerin Türkiye ekonomisine yatırım ve istihdam anlamında büyük katkı sağladığını belirten Şimşek, "Türk Telekom olarak KOBİ'lerle bir araya gelmek önemli. Uzman kadrolarımız KOBİ'lerle bire bir görüşüp teknoloji danışmanlığı yapıyor. Gelişmiş fiber optik altyapımız üzerinden sunduğumuz uçtan uca teknoloji çözümlerimizle KOBİ'lerin yanında yer alıyoruz. İletişim teknolojileriyle KOBİ'lerin ticari etkinliklerini büyük ölçüde artırma olanakları var. KOBİ'lerimize teknolojik altyapımız, gelişmiş ses ve genişbant çözümlerimizle hız ve verim kazandırmayı, böylece global anlamda da rekabet güçlerini artırmalarına katkıda bulunmayı amaçlıyoruz" dedi.

BÖLGEDE 2 BİN 200 UZMAN

Türk Telekom'un ülkemizin her yerinde iletişimin ana omurgası olduğunu belirten Anadolu Güney 1 Bölge Müdürü Metin Ay, çözüm ortaklarıyla birlikte 2 bin 200 kişilik uzman kadrosuyla KOBİ'lere hizmet verdiklerini anlattı. Antalya'da ise 1000 kişilik uzman kadroya sahip olduklarını belirten Ay, "Karlı yerlerde de karlı yerlerde de varız. Elmalı'dan Akseki'nin dağlık alanlarına kadar her yerde varız. Sektör olarak iletişim, sürekli gelişen ve yatırım yapılması gereken bir alan" dedi.

Marketing Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirilen KOBİ Dolu Anadolu Zirvesi'nde Dijital Pazarlama Uzmanı Cüneyt Devrim 'Marka, Markalaşma Nedir, Neden Önemlidir' konusunda sunum yaptı. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türk Telekom Marmara Antalya Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title