Haberler

Türk Şirketine Fransız Ortak

Güncelleme:

Fransa'nın köklü mühendislik şirketlerinden olan Assystem S.A., Türkiye'de enerji sektöründe mühendislik ve danışmanlık hizmetleri veren Envy'nin yüzde 51'ini satın aldı.

Rekabet Kurumu'nun resmi internet sitesinde yer alan birleşme ve devralma duyurularına göre, Envy Enerji ve Çevre Yatırımları Anonim Şirketi'nin yüzde 51'lik çoğunluk hissesi Fransız HDL Development'ın sahibi olduğu Assystem S.A.'ya devredildi.

12 BİNİN ÜZERİNDE ÇALIŞANI VAR

Hisseleri Fransız borsalarında işlem gören Assystem S.A., dünyanın sayılı şirketleri arasında bulunan Airbos, General Electric, Peugeot, Renault, Rolls Royce gibi markalara hizmet veriyor. Dev şirketlere ürün tasarlama ve geliştirme aşamasında çözümler üreten Assystem S.A.'nın 12 binin üzerinde çalışanı bulunuyor.

Prof. Dr. Selçuk Yahşi tarafından kurulan Envy Enerji ve Çevre Yatırımları A.Ş. ise enerji sektöründe mühendislik çözümleri alanında faaliyetlerini sürdürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

yusein ahmed:

turkiyeyi bile satin alicak

3
4
yanıtYanıtla
baltalarli:

Yahu ozel sektore ait firma hissesini satiyor bazi mallar sanki devlet satmis gibi yorum yaziyor.

4
3
yanıtYanıtla
Reis Helal Olsun:

Reis hepisini satti yavas yavas turkiyeyi hep satacak zaten once kanunlarla yeni kendine gore yapilan anayasayla milletin askerin yarginin elini kolunu baglayip ondan sonrada turkiyeyi satacak belli oldu

5
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ATATÜRK NE İLERİ GÖRÜŞLÜ ADAMMIŞ BE GENÇLİĞE HİTABEDE YAZIYOR HER ŞEY . . . MEMLEKETİ SATTILAR DEVLETE MİLLETE AİT OTURACAK TAŞ KALMADI . . . .

3
2
yanıtYanıtla
Almanyada Gurbetci:

Serbest pazar ekonomisi ve kuralları nedir öğrenin ondan sonra ona buna çamur atın. Plan ekonomisi yapmıyoruz. Bankalar istedikleri kadar dışarıdan kredi alabiliyorlar. Yerli şirketler yabancıları satın alabiliyor, birleşebiliyorlar. İstediğiniz demir perde ülkesi olmakmı? Bütün sınırları kapatın, yabancı şirketleri kovun, oh ne güzel, eski zihniyetide getirin. Kuyruklarda duralım yine. Devlet herşey yönetsin. Tek şirket devlet. Et balık kurumu, Tekel, Sümerbank, O günleri arpalıkları özleyenler var.

4
1
yanıtYanıtla
Neoturk:

Satirlarin fikrin dogru sag ol, iste bizim capulcu komunist bir avuc Capulcularda kendilerini satarak, Ciller yilmaz Demirel zamanini sanki coook güzelmisti diye geriye istiyorlar, Türkiyenin en kara 93-2001 yilini sanki cok büyük Lale devrimis gibi arkasindan agliyanlar, simdi Öcalan posterleri ve Cekic orak flamalari ile sagda solda akillari sira protesto yapmaya calisiyorlar, Köprü altinda yatan berdüsün daha büyük onuru gururu namusu serefi var buna emin olun. . . . .

yanıt0
yanıt1
sd sad asd as:

la özel sektör bu :) değerinden bir fazlasına veren kişiye satılır :) şöyle düşünebilirsiniz. çoğunuzdan daha çok milliyetçi biriyim. yurt dışı üretimli çikolota almam. temizlik ürünü almam. ne bileyim kıyafet almam. yurt içinde üretilmiş sayılı firmanın yerli olduğunu bildiğim için önce onlardan bile isteye kazıklattırırım kendimi. sonra ülkemizde üretilmiş yabancı sermayeli ürünleri alırım hiç biri yoksa yurtdışında üretilmişi alırım. bu adamlar parasıyla şirket almışlar. envy ne yapacak şimdi

1
0
yanıtYanıtla
anadolu son vatan!:

dünyanın en güzel ege denizi-akdeniz kıyılarına sahibiz. dünyanın en zenginlerini bu bölgelerde ki bodrum gibi yerlerde yaşamaya teşvik edebiliriz. bu zenginlerde t. c. ye paralarını çekerler, t. c. üzerinden iş yapmaya başlarlar. amerika dünyanın her ülkesinden beyinleri ülkesine çekerek, icat yaptırır, daha sonra da çin de ucuza ürettirip, bütün dünyaya pazarlarlar.

1
0
yanıtYanıtla
Sencer bey:

Eskiden siyaseti siyasal mezunları konuşurdu, tıbbi bir olayı sadece doktorlar konuşurdu, tarihi sadece edebiyat fakültesi mezunları konuşabilirdi vs vs şimdi ise bu paylaşım siteleri, internet sayesinde 9 yaşındaki çocuk bile rahat rahat alakasız yorumlar yapabiliyor. Türk halkı siyaseti, lüx yaşam sevdasını bırakıp üretmedikçe, çalışmadıkça asla ekonomik buhranlar, işsizlik, terör bitmez.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title