Haberler

    Türk Sinemasında 4k Dönemi

    Yönetmen Ali Adnan Özgür’ün yeni filmi Adana İşi, 4K çözünürlükte çekim yapabilen Sony F65 dijital kamera ile çekilecek.

    -

    Sony'nin başarılı dijital kamerası F65, 4K çözünürlükte üstün görüntü kalitesinin yanı sıra, rakipsiz renk gamıyla film kalitesinde renk üretimi sunuyor. Sony F65, son dönemde başarılı çekimleri ile Türk sinemasının ilk tercihi haline geldi. Renk alanı, yüksek çözünürlüğü ve mükemmel görüntü kalitesiyle en iyi görüntüyü hedefleyen diğer filmlerde olduğu gibi, Ali Adnan Özgür tarafından yönetilen ve Eylül 2015'te gösterime girecek olan Adana İşi filminde de Sony F65 tercih edildi.


    Başrollerini Murat Akkoyunlu ve Melih Selçuk'un paylaştığı Adana İşi'nde Ceyda Ateş, Hilal Uysun, Serdal Genç, Erkan Can, Aylin Aslım, Füsun Demirel, Ezel Akay ve Bahtiyar Engin gibi ünlü isimler rol aldı. Çekimleri Adana'da yapılan film, yakın arkadaş olan Maksut ve Şimşek'in hikayesini anlatıyor. İkili, evi yandığı için sokakta kalan komşularının sorununu çözmek amacıyla girdikleri arayış içinde tesadüfen içinde azılı bir mafyanın paralarının bulunduğu bankayı soyuyor. Bir taraftan komşularını ararken bir taraftan da peşlerine düşen mafya ile uğraşan Maksut ve Şimşek'in başından komik ve etkileyici olaylar geçiyor.


    Öte yandan filmin görüntü yönetmenliğini üstlenen Yusuf Aslanyürek, eskiden 4K çekimin bilgisayarda kurgunun akıcı şekilde yapılamamasından dolayı dezavantaj olduğunu ancak artık böyle bir durum olmadığını söylüyor.





    Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Ali Adnan Özgür Eylül Sony Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title