Haberler

TSK Kuzey Irak'ı Vurdu! 30 Terörist Öldürüldü

Güncelleme:

TSK, Kuzey Irak'ın Metina bölgesine hava harekatı düzenlendiğini açıkladı. Düzenlenen operasyonda 30 PKK'lı terörist öldürülürken 11 hedef tam isabetle vuruldu.

Türk Silahlı Kuvvetleri, Kuzey Irak'ın Kandil ve Metina bölgelerine yapılan hava harekatlarında belirlenen hedeflerin Türk Hava Kuvvetleri'ne ait uçaklar tarafından imha edildiğini açıkladı. Kandil'de 30 teröristin etkisiz hale getirildiği, Metina'da ise 11 hedefin imha edildiği bildirildi.

MEVZİLER ATEŞ ALTINDA

TSK'dan yapılan açıklamada, "19 Mayıs 2016 tarihinde; alınan istihbaratı değerlendirilmesi sonucu 21:-21.45 saatleri arasında Kandil Bölgesine, Hava Kuvvetlerimize ait savaş uçaklarıyla hava harekatı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen sığınak, ağaç altındaki barınma alanları ve silah mevzileri ateş altına alınarak imha edilmiştir. 19 Mayıs 2016 tarihinde Irak Kuzeyi Kandil'e icra edilen hava harekatında ilk belirlemelere göre 30 bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirilmiştir" denildi.

METİNA'YA HAVA HAREKATLARI

Açıklamada ayrıca, "21 Mayıs 2016 tarihinde; alınan istihbaratın değerlendirilmesi sonucu 11.56-12.30 saatleri arasında, 14.11-14.40 saatleri arasında ve 23.01-00.55 saatleri arasında Metina Bölgesine, Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçaklarıyla hava harekatı düzenlenmiş; bölgede tespit edilen 11 hedef (silah mevzii, sığınak, barınak ve mağaralar) ateş altına alınarak imha edilmiştir. Hasar ve zayiat çalışmaları devam etmektedir. Savaş uçaklarımız emniyetle üslerine dönmüşlerdir" ifadeleri kullanıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Güncel Haberler

500

Yorumlar (30)

siirt:

olum Kandilde adammı var bir yıldır gelin vurun bizi deyip orda mal mal beklediklerini düşünmek malın en önden gidenidir. Unutmayın Kandikde 2 yıl öncesine kadar tek bir PKK kalmadı hepsi Süriye ve Irak topraklarına yayıldılar düşün Kerkükün bir kısmını bile koruyorla Süriye Kürdistanında hepsi ordalar :)))))))))))))))))) benin şahsi olarak tanıdım 20 tanesi iki sena önce konuşmuktuk

14
8
yanıtYanıtla
portecineliMobil-ANDROID:

he he yillardir kandili vuruyoruz.adamlar mantar bitergibi bitiyor .kimi kandiriyosunuz .bosyerleri bombalayib duruyoruz.milleti boyle uyutuyonuz.

14
7
yanıtYanıtla
buse:

keşke doğru olsa , artık inanmıyorum

11
9
yanıtYanıtla
siirt:

dağ taş bombalamasında Türklerin gazını almak için havadan iki tavşan 5 kertenkele 1 geyik vuruldu milyonlarca dolar bomba parası Amerikaya uçtu. :))))))))))))))))))))

10
7
yanıtYanıtla
DoğuLu Mobil-IOS:

ALLAH Im TSK Şerimize Yardım Etsin BaşarıLarının Devamını Nasip Etsin

8
7
yanıtYanıtla
merihli müslüman:

ohhhh neiyi bir haber cehenneme kütük 30 tane m, asallah f 16 lara

5
7
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Siz hiç Zümrüdüanka veya ebabil kuşunun hikayesini duydunuz mu. Yaw boşwer sen öt ben anlarım. . .

10
0
yanıtYanıtla
akpli:

akpli olarak buna inanıyorum. çünkümalımben.

6
4
yanıtYanıtla
orhan:

akpli değilsin ama mal olduğun kesin :D

yanıt7
yanıt2
DEDE:

aslinda yanlis yerden baslanmis önce sinir ici sonra sinir disi kökleri kuruyuncaya kadar.

1
8
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title