Haberler

Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turgay Çetin Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen'e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, sağlık çalışanlarının maaş ödemeleri konusunda bankalar ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği arasında yapılacak olan promosyon anlaşmasını yakından takip ettiklerini söyledi.

Promosyon anlaşması ile ilgili olarak Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şubesi olarak, Nevşehir Devlet Hastanesi İdari Mali İşler Daire Başkanı İsmail Oymak'ı makamında ziyaret ettiklerini kaydeden Çetin, Oymak'ın genel sekreterlik bünyesinde yapılacak olan ve Nevşehir Devlet Hastanesi, Ağız ve Diş Sağlığı, Ürgüp Devlet Hastanesi ve Kozaklı FTR Hastanesinin tamamını kapsayacak promosyon anlaşmasının17 Şubat 2014 tarihinde yapılacağını ve anlaşmanın 2017 yılı sonuna kadar geçerli olacağını kendilerine açıkladığını söyledi. Oymak'ın ayrıca, promosyon anlaşması için davet edilecek olan bankalar ve hazırlanmış olan şartnamenin sendikalarına bir yazı ile gönderileceğini sendika yöneticilerine ilettiğini ifade eden Çetin, ziyarette promosyon anlaşması ile ilgili kaygılarını dile getirdiklerini ve 2010 yılında yapılan ve çalışanları tatmin etmeyen promosyon anlaşmasındaki hataların tekrarlanmamasını istediklerini vurguladı. Çetin: "Banka promosyon anlaşması ile ilgili olarak sağlık çalışanlarının talep ve önerilerini önümüzdeki günlerde Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği makamına ileteceğiz ve konunun takipçisi olacağız" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Çetin Nevşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti full HD bölüm izle! Kızılcık Şerbeti 57. bölüm tek parça izle! Kızılcık Şerbeti son bölüm neler oldu? Hüseyin Yener kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gönen Belediye Başkan adayı Hüseyin Yener kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Gelendost Belediye Başkan adayı Hüseyin Yalçın kaç yaşında, nereli? Ercan Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Isparta- Eğirdir Belediye Başkan adayı Ercan Yılmaz kaç yaşında, nereli? Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title