Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 172. Yılı

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Polis teşkilatımız en büyük güvencemizdir.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu, "Polis teşkilatımız en büyük güvencemizdir. En son 15 Temmuz'da hain darbe kalkışmasında hem Kocaeli'mizde hem de ülkemizde teşkilatın kahraman mensupları milletiyle birlikte bu darbenin tehdidinin püskürtülmesinde kahramanca bir duruş sergilemişlerdir." dedi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılı dolayısıyla düzenlenen yemeğe, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Vali Hasan Basri Güzeloğlu, şehit aileleri ve gaziler katıldı.

Vali Güzeloğlu, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 172. yılını kutladı.

Vatan ve bayrak için hayatını feda eden şehitleri rahmetle andığını vurgulayan Vali Güzeloğlu, şunları söyledi:

"Ruhları şad, makamları cennet olsun. Nurlanan şehitlerin yanında aynı safta mücadele ederken onurlanan kahraman gazilerimize de milletçe minnet duygularımızı bir kez daha ifade ediyoruz. Bu büyük devletin kutlu yürüyüşünde Türk Polis Teşkilatı başta vatandaşların can ve mal emniyetini temin ve tesis etmek, devletimizin bekasını ilelebet payidar eylemek ve milletini bahtiyar eylemek için canla, başla, fedakarca hizmet sunmaktadır. İç ve dış tüm hainler ile tehditler karşısında bu kahraman teşkilat bir çok evladını şehit vermiştir. En son 15 Temmuz'da hain darbe kalkışmasında hem Kocaeli'mizde hem de ülkemizde teşkilatın kahraman mensupları milletiyle birlikte bu darbenin tehdidinin püskürtülmesinde kahramanca bir duruş sergilemişlerdir. Hukukun üstünlüğüne, insan haklarına ve milletinin kendisine emanet ettiği temel değerlere bağlı bir teşkilat her zaman ve her yerde bu değerler uğruna dimdik ayakta ve de yılmadan hizmet sunmaktadır. Polis teşkilatımız en büyük güvencemizdir. Fedakarca hizmet eden Polis Teşkilatımızın tüm mensuplarının bu özel gününü kutluyorum."

Polisevi'nde düzenlenen programa, EDOK Muharebe Hizmet Destek Eğitim ve Garnizon Komutanı Korgeneral Metin Gürak, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ali Kurt, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Karadeniz, İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, daire müdürleri, şehit yakınları, gaziler ve çok sayıda emniyet mensubu katıldı.

Programda, şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu.

Bağçeşme Polis Şehitliği'ni de ziyaret eden Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve protokol üyeleri, şehitlerin kabirlerine karanfil bıraktı.

Kaynak: AA / Güncel

Fikri Işık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
title