Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Manyas ve Bandırma'da tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 171. yılı dolayısıyla Manyas ve Bandırma'da tören düzenlendi.

Manyas'taki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Emniyet Amiri Muharrem Özcan,Türk Polis Teşkilatının dün olduğu gibi bugün de yarın da milletin huzur ve güvenliğinin temini için özveriyle çalışmaya devam edeceğini, bu uğurda gerekirse canlarını feda etmekten kaçınmayacaklarını söyledi.

Bandırma'daki tören

Bandırma Cumhuriyet Alanı'ndaki törende, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

İlçe Emniyet Müdürü Ali Haydar Kılıç, buradaki konuşmasında, 171 yıl önce kurulan teşkilatlarının bugünkü mensupları olarak daha önce görevde bulunanların yaptığı gibi, geçmişle geleceği gönülden gönüle kurdukları köprülerle birbirine bağladıklarını söyledi.

Törene, Kaymakam Tuncay Sonel, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, CHP Balıkesir Milletvekili Mehmet Tüm, 6. Ana Jet Üs ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Mustafa Reşit Çelenk, Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, daire amirleri, davetliler, vatandaşlar ve polisler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Muharrem Özcan Balıkesir Bandırma Manyas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title