Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 171. Yılı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yılıdönümü etkinlikleri kapsamında halı saha turnuvası düzenledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatının 171. kuruluş yılıdönümü etkinlikleri kapsamında halı saha turnuvası düzenledi.

Bayrampaşa'daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen programda, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, eski milli futbolcular Ali Gültiken, Bülent Korkmaz, Ümit Karan, Ümit Davala, Orhan Kaynak, Nihat Kahveci ve Tuncay Şanlı, Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyesi Bünyamin Gezer, sanatçı Ferhat Göçer ve Bülent Serttaş ile oyuncu Ayberk Pekcan ve Bekir Aksoy'un yanı sıra çok sayıda emniyet müdürü katıldı.

Maç öncesi basın mensuplarına açıklama yapan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, "Bizi kırmayıp buraya kadar gelen ve Türkiye'nin değerleri olan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. 10 Nisan Polis Haftasının bütün teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah daha huzurlu günler yaşamak temennisiyle iki takımada başarılar diliyorum. Kardeşlik için, barış için en iyi kapı spordur. Ayrıca emniyet takımı olarak iyi bir netice alıp şöhretler takımını yenmeyi düşünüyoruz" dedi.

Şöhretler takımının kalesini koruyan Bülent Serttaş ise Türkiye Cumhuriyetinin sigortası olan emniyet teşkilatının 171. yıl dönümünü kutladığını belirterek, "Onların kazasız, belasız günler geçirmesini ve ülkemizde yaşayan insanlara huzurlu bir ortam sağlamalarını temenni ediyorum. Dün ve bugün olduğu gibi yarında inşallah Türk Emniyet Teşkilatının yanında olacağız. Müdürüm kendi takımının kazanacağını söyledi ama galiba biz fark atacağız. UEFA kupasını kazanmış oyuncuların takımında olduğum için kazanacağız diyorum" şeklinde konuştu.

Şöhretler takımında defans oyuncusu olarak görev yapan Ferhat Göçer, "Teşkilatın 171. kuruluş yıldönümünde gerek futbolcu arkadaşlar, gerekse sanatçı arkadaşlar olarak burada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Öncelikle polisimizin yanında olduğumuzu, onlarla birlikte olduğumuzu göstermek istiyoruz. Gerçekten gözünü kırpmadan bu ülke için şehitlik mertebesini kendilerine ilke edinen bu dostlarımızın her an yanında olduğumuzun bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

Polisin çok zor görevi olduğuna dikkati çeken eski milli takım futbolcusu Bülent Korkmaz ise "Bütün polislerimize ve askerlerimize Allah kolaylık versin. Biz genellikle böyle organizasyonlara katılıyoruz ve katılmaktan da mutluluk duyuyoruz. Bu ülkemizin zor dönemlerinde onlarında çok zor görevleri var. Onların polislikte gösterdiği hünerleri bizde futbolda göstermeye çalışacağız." dedi.

Yerleşke içerindeki halı sahada düzenlenen ve hakemliğini Bünyamin Gezer'in yaptığı futbol turnuvasında Ferhat Göçer, Bülent Serttaş, Ümit Karan, Ümit Davala, Bülent Korkmaz ve Bekir Aksoy'dan oluşan şöhretler takımıyla il emniyet müdür yardımcıları ile şube ve ilçe emniyet müdürlerinden oluşan emniyet takımı karşı karşıya geldi.

Renkli anların yaşandığı maçta, şöhretlerin ilk golünü Ümit Karan atarken, emniyet takımının ilk golü ise Gaziosmanpaşa'dan sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Metin Alper'den geldi. Alper, golün ardından selam vererek şehitlere armağan ettiğini söyledi.

Maç devam ederken saha kenarında müdürlerine destek veren polislerin, il emniyet müdürüne dönerek "Sayın Müdürüm bizi Şırnak'a gönder" şeklinde tezahürat yapması ise uzun süre müdürler tarafından alkışlandı.

Karşılaşma, 9-9 berabere tamamlandı.

Öte yandan il emniyet müdürlüğünün ilçe ve şube emniyet müdürlükleri arasında düzenlediği turnuvanın final maçına çıkan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü takımı ise Silivri İlçe Emniyet Müdürlüğü takımını 9-1 yenerek şampiyon oldu.

Takıma ödülünü Mustafa Çalışkan ve Fatih Terim verirken, turnuvanın en centilmen takımı seçilen Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü takımına ödünü Nihat Kahveci, Turnuvanın gol kralı olan Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü takımından Komiser Yardımcısı Mustafa Şimşek'e madalyasını Orhan Kaynak, Turnuva boyunca tüm müsabakalarda görev yapan hakeme ise Tuncay Şanlı hediyesini takdim etti.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Çalışkan Bülent Serttaş Bülent Korkmaz Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title