Haberler

Türk Polis Teşkilatının 174. Yılı Törenlerle Kutlandı

Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Zonguldak’ta tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 174. kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Zonguldak'ta tören düzenlendi.

Zonguldak Valiliği binası önündeki Atatürk Anıtı önünde başlayan törene Zonguldak Vali Yardımcısı Hüseyin Ergi, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Albay Haluk Selvi, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, SGK İl Müdürü Çiğdem Acar, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, daire müdürleri, kurum kuruluş temsilcileri ve emniyet ekipleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende İl Emniyet Müdürlüğü ve Türkiye Polis Emeklileri Sosyal Yardım Derneği Zonguldak Şubesi tarafından Atatürk Anıtı önüne çelenk bırakıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Komiser Yardımcısı Merve Şen, şunları söyledi:

"Türk Polis Teşkilatı'nın 174. Kuruluş yıl dönümünde sevincimizi paylaşan sizleri teşkilatım adına şükran ve saygıyla selamlıyorum. Emniyet Teşkilatı 1845 tarihinden günümüze kadar yaklaşık vatanın milletin bölünmez bütünlüğünü, halkımızın huzur ve güvenlikleriyle can, mal ve namus emniyetini sağlamak, insan hak ve özgürlüklerini korumak için zaman mefhumu gözetmeksizin cansiperane bir şekilde büyük bir özveriyle çalışmaktadır. Bağlı olduğu yerleşik gelenekleri olan Türk Polis Teşkilatı bu kutsal görevini yerine getirirken 21. yüzyılın kültürel ve teknolojik gelişmelerini yakından izleyerek kendisini sürekli eğitmekte ve yenilemektedir. Bugün teşkilatımız eğitim seviyesi sürekli yükselen nitelikli personeli ve kullandığı çağdaş teknolojiyle ülkemizde ve dünyada saygın bir yer edinmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Vatandaşla birlikte vatandaş memnuniyet odaklı bir hizmet anlayış benimseyen Zonguldak halkının güven ve desteğini kazanma gayreti içinde olan Zonguldak Emniyet Müdürlüğü personeli, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı insan haklarına saygılı demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin önemli bir kurumu olmanın bilinci içerisinde görevini en iyi şekilde yerine getirmeye devam edecektir.Bu duygu düşüncelerle Türk Polis Teşkilatı'nın 174 yılını kutlarken vatan ve görev uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden Teşkilat mensuplarımızı rahmet, gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyoruz."

Konuşmaların ardından Valilik önündeki program sona erdi.

VALİ KABAN, POLİS TEŞKİLATINI KUTLADI

Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak ve berberindekiler 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle Zonguldak Valisi Ali Kaban'ı makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşan Zonguldak İl Emniyet Müdürü Osman Ak, hafta kapsamında ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek "Bu seneki 10 nisan polis haftası etkinlerini biz o paralelde biraz daha durgun geçiyor. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü olarak hafta kapsamında huzurunuza geldik. Desteklerinizden dolayı minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Daha huzurlu bir Zonguldak oluşturmak adına 24 saat şehrimizde görevli olacağız" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Valisi Ali Kaban, Türk Polis Teşkilatının 174. yılını kutlayarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Güneydoğuda adeta bir harp içerisinde hayatlarını hiçe sayarak orada mücadele veren emniyet teşkilatımızın değerli mensupları olmak üzere bütün emniyet teşkilatımızın bu güzel günlerini kutluyorum. Bu verilen kutlu mücadelede kahramanca çarpışarak şehit olan bütün teşkilat mensuplarımızı burada anıyor Allah'tan rahmet diliyorum. Geride kalan gazilerimize de uzun ömürler diliyorum. Son dönemde dikkat edilirse Emniyet teşkilatımız gerçekten çok büyük mesafeler kat etti. Yapısı itibariyle kolay değil yüz yetmiş yıldan bahsediyorsunuz bu ciddi anlamda bir markadır. Bu kadar yılın birikimi çerisinde bugün sadece bu Zonguldakımız'da değil tüm Türkiye'de emniyet teşkilatımız gerçekten yaptığı işin hakkını vermektedir. Bu işi gönül veren geçmişten günümüze kadar en eskisinden en yenisine kadar bu bilinçle hareket ederek insanımızın güvenin sağlayarak rahat bir şekilde evinde kalabilmeleri huzur içerisinde sokağında dolaşabilmeleri ve sayamayacağımız bir özellikte üzerine düşeni fazlasıyla yapmaktadır. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bu bilinçle, bu ruhla bu görevi yerine getirmeye devam edeceğine inancım tamdır. Zonguldak açısından değerli müdürümüzün varlığı kadromuzun sayıca az olmasına rağmen herkesin kendinin üstünde bir çabayla göreve sarılıyor olmaları bizim bir şansımızdır. Zonguldak açısından da Müdür beyin şahsında bütün arkadaşlarımızı kutluyor ve bundan sonra aynı ruhla hareket ederek insanımıza hizmet etmeye devam etmeleri hususunda kendilerine teşekkür ediyorum tekrar gününüz kutlu olsun." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Polis Haftası Osman Ak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title