Haberler

Türk Polis Teşkilatının 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Kars'ta mevlit okutulup, şehit aileleri, gaziler ve emekli teşkilat mensuplarına yemek verildi.

Türk Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Kars'ta mevlit okutulup, şehit aileleri, gaziler ve emekli teşkilat mensuplarına yemek verildi.

Evliya Camisinde şehitler için okutulan mevlite İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, müdür yardımcıları, birim amirleri, polis ve vatandaşlar katıldı.

Daha sonra Polisevinde şehit aileleri, gaziler ve emekli teşkilat mensuplarıyla yemekte bir araya gelen Karaduman ve eşi Esra Karaduman, ailelerle ilgilenerek sıkıntılarını dinledi.

Karaduman, yaptığı konuşmada,  hafta kapsamında şehit aileleri ve emekli personel için organizasyon düzenlediklerini belirterek, "Haftamız çeşitli etkinliklerle geçiyor. 10 Nisan Cuma günü resmi çelenk koyma töreniyle haftamızı bitireceğiz. Teşkilatım adına Kars halkına hizmet etmekten büyük gurur ve onur duyuyorum. Bu bir nöbet işidir. Bu işte polisin tek başına asayişi ve huzuru sağlaması çok zor. Bu konuda Kars halkının, sivil toplum kuruluşlarının, kamu kuruluşlarının desteğini hissediyoruz ve bu destekle görev yapıyoruz" dedi.

Yemek, İl Müftüsü Mehmet Genç'in duasıyla sona erdi.

Kaynak: AA / Yerel

Esra Karaduman Polis Haftası Kars Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
title