Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 171. Yılı

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında kent merkezinden Yerköy ilçesine bisiklet turu düzenledi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın 171. kuruluş yılı kutlamaları kapsamında kent merkezinden Yerköy ilçesine bisiklet turu düzenledi.

Yozgat Cumhuriyet Meydanı'nda başlayan ve 35. kilometredeki Yerköy Bölge Trafik İstasyonu'nda son bulan bisiklet turuna, İl Emniyet Müdürü Saim Akpınar, Kamu Hastaneleri Genel Sekteri İsmail Kurca, emniyet personeli ve vatandaşlar katıldı.

Akpınar, tur öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, emniyet teşkilatının 171. yılını sportif aktiviteyle açmak istediklerini söyledi.

Polislik mesleğinin sürekli aktiflik gerektirdiğine değinen Akpınar, şöyle devam etti:

"Biz spor aktivitesi ile mesleğimizi özdeşleştirdik. Güvenlik görevlileri, özgürlük ile güvenlik arasındaki hassas çizgiyi korumakla görevli. Bisiklet sporu da buna benziyor hem hareket halinde olmak zorundasınız hem de dengenizi korumak zorundasınız. Hem meslektaşlarımızı hem vatandaşlarımızı spor yapmaya teşvik etmeyi ve kuruluş yıl dönümünün açılışını bu etkinlikle başlatmayı düşündük. Yozgat il merkezinden Yerköy ilçe merkezine kadar 35 kilometrelik bisiklet turu düzenledik."

Tur sonunda katılımcılara Yerköy Bölge Trafik İstasyonunda çeşitli ikramlar yapıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Akpınar Yozgat Yerköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title