Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

Şarkışla ve Suşehri ilçelerinde Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü dolayısıyla Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Şarkışla'da Gülsu Parkı'nda düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Tolunay, teşkilatın iç güvenliği sağlama görevini 170 yıldır hukuk kuralları içerisinde, vatandaşlarına sevgi ve saygıyla yaklaşıp onların gönüllerini kazanarak yerine getirdiğini söyledi.

İlçede güvenliğin kurulacak MOBESE kameralarıyla artacağını belirten Tolunay, "MOBESE, olayların en kısa sürede aydınlatılmasını, suç ve suçlularla mücadelede gelişen teknoloji imkanların kullanılmasını sağlayacaktır" diye konuştu.

Tören, Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Ahmet Turgay Oğuz, Jandarma Komutanı Üsteğmen Ramazan Ergel, daire amirleri, sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar katıldı.

Suşehri

Suşehri Hükümet Konağı önünde düzenlenen törende, İlçe Emniyet Müdür Vekili Emniyet Amiri Engin Keskin, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşma yapan Keskin, polis teşkilatının 170 yıldır sadece Türkiye sınırları içerisinde değil, dünyada saygın bir yerde olduğunu söyledi.

Türk polisinin çağdaş ülkelerin kullandığı araç-gereç ve yöntemleri kullanmayı ve bunları devamlı geliştirmeyi kendine amaç edindiğini belirten Keskin, şunları kaydetti:

"Emniyet teşkilatı, toplumda huzur ve düzeni sağlamak, vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak, kanunun hakimiyetini ve devlet otoritesini muhafaza etmek için önemli ve hayati görevler üstlenmiştir. Bizler bu görevi yerine getirirken, demokratik, laik ve sosyal hukuk devletinin bir kurumu olduğumuzu asla unutmuyoruz. Çünkü adalete dayanmayan güç zorbalıktır, zalimliktir. Hukuk devletinde polis, adalete dayalı bir kuvvettir."

Törene, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Engin Keskin Şarkışla Suşehri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız...
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title