Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın Kuruluşunun 170. Yıl Dönümü

Suluova'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü törenle kutlandı.

Suluova'da Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıl dönümü törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflaz tarafından kurum çelenginin sunulmasıyla başlayan kutlamalar, Öğretmenevi salonunda devam etti.

Burada konuşan Oflaz, Türk Polis Teşkilatı'nın şan ve şerefle dolu 169 yılı geride bırakıp 170. yılına girerken sadece Türkiye'de değil dünyadaki bir çok ülkede saygın şekilde yerini almış olmanın haklı gururunu yaşadığını belirtti.

Türk Polis teşkilatının bir buçuk asrı aşan engin deneyimi ve yetişmiş insan gücü, modern donanımıyla halkına hizmet vermeye gayret gösteren güçlü ve etkin bir kurum olduğunu ifade eden Oflaz, "Bundan sonra da şerefli mazisinden ve milletinden aldığı güçle kendisine verilen görev ve sorumlulukları aynı kararlılıkla, en iyi şekilde yerine getirme azminde ve kararlılığında olup bu uğurda gerektiğinde canımızı bile vereceğimizden milletimizin en ufak bir şüphesi olmasın" dedi.

Programda, gün dolayısıyla düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve ödül verildi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Suluova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title