Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 170.yıldönümü Osmaniye'de Törenle Kutlandı?

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. yıldönümü Osmaniye’de törenle kutlandı?

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. yıldönümü Osmaniye'de törenle kutlandı?. Kutlama töreni Devlet Bahçeli Meydanı'ndaki Atatürk anıtı önünde başladı. İl Emniyet Müdürü Nurettin Gökduman ile EMŞAV Başkanı Mahmut Kaplan'ın anıta çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı okundu.

Kutlama töreni Valilik Ahmet Cevdet Paşa Salonu'nda devam etti. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 170. yıldönümü münasebetiyle düzenlenen Kompozisyon, Şiir, Resim Yarışmaları ve 'Polis Amca Satranç Turnuvası'nda dereceye giren okul ve öğrencilere ödülleri verildi.

Daha sonra emniyet hizmetlerinin yürütülmesinde, verilen görevlerin ifasında olağanüstü gayret ve mesai mefhumu gözetmeksizin yapmış oldukları başarılı çalışmalarından dolayı 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 122. maddesi gereğince 50 Polis Memuru'na Başarı Belgesi verildi. Ayrıca olağan gayret ve çalışmaları ile emsallerine göre başarılı görev yapmak suretiyle 3 yıl üst üste Başarı Belgesi ile ödüllendirilen Polis Memuru Tuncay Çevik ise Üstün Başarı Belgesi ile ödüllendirildi.

Törene Vali Kerem Al, Garnizon Komutanı Kurmay Albay Şefik Atak, Cumhuriyet Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz, Baro Başkanı Avukat Dilem Aksoy, Vali Yardımcısı Yusuf Özdemir, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, kamu kurum müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda emniyet teşkilatı mensubu katıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mahmut Kaplan Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title