Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 170. Kuruluş Yıl Dönümü

Görele'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla emnilet teşkilatı, muhtarlar, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Görele'de, Türk Polis Teşkilatı'nın 170. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla emnilet teşkilatı, muhtarlar, vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldi.

Görele Belediyesi Sosyal Tesislerinde düzenlenen yemekte konuşan Kaymakam Ünal Kılıçarslan, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutladığını söyledi.

Vatandaşların huzuru için gece gündüz demeden büyük özveri gösterdiklerini belirten Kılıçarslan, "Polislik, yapılan iş anlamında çok önemli, güzel ve kutsal bir meslek. Polis teşkilatımızın 170. kuruluş yılını ve emniyet mensuplarımızın haftasını kutluyor ve meslek hayatlarında ve yaşantılarında huzur, sağlık ve başarılar diliyorum" dedi.

Yemeğe, İlçe Garnizon Komutanı Üsteğmen Aytunç Tayfur, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Belediye Başkanı Tolga Erener, İlçe Emniyet Müdürü Nazım Şahin, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Ünal Kılıçarslan Polis Haftası Görele Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title