Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Yıl Dönümü

Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Hasan Hüseyin Bahar, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü kapsamında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Merkez Mezitli ilçesindeki Pompeipolis Çay Bahçesi'nde düzenlenen programa, Bahar'ın yarı sıra emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri de katıldı. Bahar, burada yaptığı konuşmada, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutladıklarını belirterek, bu kapsamda şehitlikleri, şehit ve gazi yakınlarını ziyaret ettiklerini ve çeşitli sanatsal faaliyetlerde bulundukları söyledi. Muğdat Camii'nde cuma günü şehitler için bir mevlit programı tertip ettiklerini dile getiren Bahar, bunun yanında emniyetin yeni ve eski binalarında kan bağışı kampanyası yürüteceklerini söyledi. Etkinliklerin, 10 Nisan günü Cumhuriyet Alanı'ndaki programla sona ereceğini ifade eden Bahar, "Vatandaşlarımızın da desteği ile her geçen gün çıtayı yükseltmek kaydığı ile en iyi şekilde güvenlik hizmeti vermeye çalışıyoruz. Bütün çabamız, Mersin halkının güven ve huzurunu en iyi şekilde sağlamak. Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi de minnetle anıyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Bahar Hasan Türk Mezitli Mersin Yerel Haberler

title