Haberler

Türk Polis Teşkilatının 169. Kuruluşu Şırnak'ta Kutlandı

Güncelleme:

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 169. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Şırnak'ta da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Şırnak'ta da düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Valilik bahçesinde, çelenk sunumu ile başlayan kutlamalarda saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Kutlama daha sonra Şırnak Polisevi'nde misafirlere sunulan ikramlarla devam etti. Polisevi'ndeki kutlama programına Vali Hasan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Arkuntaş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Sakaoğlu, Şırnak Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu, bazı kurum müdürleri ile emniyet müdürlüğü mensupları ve vatandaşlar katıldı. Vali Hasan İpek programda yaptığı konuşmada, polis teşkilatının halkın huzuru için çalıştığını söyledi. Vali İpek, "Şırnak polisimiz, kamu düzeninin temini, halkımızın huzur ve güven içinde yaşaması, insan haklarının korunması, hukukun üstünlüğünün sağlanması yolunda çok büyük öz güvenle çalışmakta ve bu görevleri fedakarlıkla yerine getirmektedir. Geçtiğimiz günlerde Silopi ilçemizde huzur bozucular tarafından yolu kesilip molotof bombası atılarak haince yakılmaya çalışılan Polis Memuru Zeynep Özçelik'in tedavisi GATA'da devam etmektedir. Kendisine acil şifalar diliyorum. Ayrıca son bir yıl içerisinde, ilimizde huzur ve güvenliğin sağlanması esnasında yaralanan polislerimize de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıl dönümü pastası, Vali Hasan İpek, Cumhuriyet Başsavcısı Mesut Arkuntaş, İl Jandarma Komutanı Mustafa Sakaoğlu ve programın ev sahipliğini yapan İl Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu tarafından kesildi. Daha sonra Şırnak Emniyet Müdürü İsa Aydoğdu ve emniyet mensupları çarşı esnafını gezerek esnaf ve vatandaşlara çiçek dağıttı. Çiçek dağıtımı esnasında toplanan muhtarlar ile bir lokantada çay içen Emniyet Müdürü Aydoğdu muhtarların sorunlarını dinledi. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şırnak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title