Haberler

Seydişehir'de Polis Teşkilatının 169. Yıl Dönümü Kutlandı

Güncelleme:

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Türk Polis Teşkilatının 169. kuruluş yıl dönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıldönümü düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler kapsamında İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar Başkanlığında ziyaret komitesi, Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, Belediye Başkanı Mehmet Tutal ve Cumhuriyet Başsavcısı Erdoğan Demirtaş'ı makamlarında ziyaret edilerek çiçek takdim edildi. Akşam saatlerinde ise İlçe Kaymakamı Tuncay Sonel ile birlikte Emniyet Müdürü Ali Gürbunar iki polis memurunun evlerine sürpriz ziyaret gerçekleştirdi ve polis merkezine geçerek burada görevli personel ile birlikte Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş yıldönümü pastasını keserek görevli personeli tebrik etti.

Etkinlikler kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması ile başlayan program ise saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından sonra erdi. Daha sonra şehit polisler için Muallimhane Camisinde öğle namazına müteakip mevlit okutuldu. İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar, ziyaret ekibi ile birlikte Seydişehir Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğini de ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Öte yandan, makamında tebrikleri de kabul eden İlçe Emniyet Müdürü Ali Gürbunar, 169 yıllık geçmişi olan köklü bir kurumun mensubu olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek, "Polis haftası dolayısı ile emniyet müdürlüğümüzü ziyaret eden tüm ziyaretçilerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca fedakarca ilçemizde görev yapan meslektaşlarıma sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür diliyorum" dedi. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tutal Seydişehir Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title