Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Çarşamba'da Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeni ile tören düzenlendi.

Çarşamba'da Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeni ile tören düzenlendi.

Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törene Kaymakam Caner Yıldız, Çarşamba Garnizon Komutanı Zafer Öz, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Emin Kurt'un yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Çarşamba Bisiklet ve Motosiklet Kulübü üyeleri ile emniyet mensupları katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Feyzullah İlker Serdar, 10 Nisan 1845 yılında kurulan teşkilatlarının, kurulduğu günden bugüne kadar halkın huzur ve güveninin sağlanması, vatandaşların temel hak ve hürriyetlerinin korunması gibi birçok görevi üstlendiğini ifade etti.

Serdar, "Halkımız polisine her zaman güvenmiş ve görevini yerine getirmesinde her türlü desteği vermiştir. Halkımızın bu güvenini zedelememek bizim öncelikli hedefimizdir. Toplumu ile bütünleşmeyen bir kurumun asla başarıya ulaşma şansı yoktur. İlçemizde halkımız polis ile bütünleşerek asayişin sağlanması konusunda polisin yanında olmuş ve ilçemiz daha huzurlu bir şehir haline gelmiştir. Kurumumuz diğer kurumlarla tam bir uyum içerisindedir" şeklinde konuştu.

Belediye Meydanı'ndaki törenin ardından, törene katılanlar Çarşamba Emniyet ve Asayiş Hizmetleri Destekleme Derneği lokalinde düzenlenen kokteyle katıldı. Kokteylde 2013 yılı içerisinde başarı gösteren polislere başarı belgeleri taktim edildi. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Dündar Caner Yıldız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title