Haberler

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kavak ilçesinde tören düzenlendi.

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümü nedeniyle Kavak ilçesinde tören düzenlendi.

Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törene, Kaymakam Mevlüt Şekerci, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Üsteğmen Ekrem Büyüktekin, Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Savcı Ünal Ulus, Emniyet Müdürü Adil Öztırak ile kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve emniyet mensupları katıldı.

İlçe Emniyet Müdürü Adil Öztırak'ın Atatürk Büstüne çelenk sunumuyla başlayan törende, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Öztırak, "Emniyet ve asayişin tesis edilmediği yerde, toplumun huzur ve güveninden, can ve mal emniyetinden, ekonomik, sosyal, kültürel ve eğitim faaliyetlerinden, kısaca insanların mutluluğundan, teknolojik ilerlemeden söz edilmesi mümkün değildir" dedi.

Daha sonra, ilk ve ortaokul öğrencileri arasında yapılan şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi. Öğrenciler şiirlerini okudu. - Samsun

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Sarıcaoğlu Mevlüt ŞEKERCİ Kavak Ulus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title