Haberler

Türk-Metal Sendikası'ndan Bursaspor'a Kuruluş Ziyareti

Türk -Metal Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Mesut Gezer, Türk - Metal Sendikası Bursa Şubesi üyeleriyle birlikte Özlüce Tesisleri'nde Bursaspor Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Özlüce Tesislerine 500 üyesiyle çıkarma yapan Türk Metal Sendikası, Bursaspor'un kuruluşunun 53. yıl dönümü nedeniyle Başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, Ali Ademoğlu, Yüksel Çolak, Ali Turan, Osman Dinsever ve Fatih Pulat ile birlikte pasta kesti.

Başkan Ali Ay yaptığı konuşmada, bu kadar güzel kalabalıkla karşılaşmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade etti. Başkan Ali Ay sendika üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, "Sizlerin bu şekilde bizleri ziyaret etmeniz korkunç derecede mutlu etti. Bursasporluluk ruhu, birlik ve beraberlikle Bursaspor'un sırtı yere gelmez. Yarın Divan Kurulu'nda da konuşacağım ancak kötü tabloya rağmen hiçbir zaman umutsuz olmadık. Evvel Allah bu sorunlarının üstesinden de geleceğiz. Bugün biliyorsunuz 53. kuruluş yıl dönümümüz. İnşallah Bursaspor nice 53 yılları görecektir. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Özlüce Tesisleri Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title