Haberler

Türk Markaları Kitabı'nın 4. baskısı tanıtıldı -

Türk Markaları Kitabı'nın 4. baskısı, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Türk Markaları Kitabı'nın 4. baskısı, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Almira Otel'de düzenlenen tanıtım toplantısında kitabın yazarı Nükhet Vardar, kitapta yer alan Bursa'nın uluslararası üne kavuşan markalarından Uludağ İçecek'in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erbak, Genel Müdür Mete Öz ile Uludağ İçecek Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Kızıl hazır bulundu.

Mehmet Erbak, Bursa firması olarak böylesine önemli bir kitapta yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Uludağ İçecek'in 1912 yılında başlayıp günümüze dek geçen serüvenini anlatan Erbak, " Türkiye'de sektörün lider markalarından biriyiz. Dünyada 40'tan fazla ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. Biz firma içinde, 'içmediğin, çocuğuna içirmediğin ürünü başkasına da içirme' diye bir slogan geliştirdik. Yıllardır üretimimizi bu slogan çerçevesinde gerçekleştiriyoruz" dedi.

Mete Öz de kola dışında diğer içecek kalemlerinde Türkiye'nin lider markası olduklarını belirtti.

Yola 1912 yılında maden suyu ile çıktıklarını dile getiren Öz, şu anda 4 ayrı kategoride 27 farklı ürünle piyasada yer aldıklarını özellikle meyve aromalı soda ve limonatada piyasanın açık ara hakimi olduklarını bildirdi.

Ömer Kızıl ise 102 yıllık doğal maden suyu markası ve 84 yıllık içecek markasıyla Türkiye'nin en önemli markalarından biri haline geldiklerini kaydetti.

- Kitap

Nükhet Vardar'ın kaleme aldığı Reklamcılık Vakfı ile Reklamcılar Derneği'nin ortak çalışması sonucu yayınlanan Türk Markaları Kitabı'nda 1885-1995 yılları arasında kurulmuş 41 Türk firmasının markalaşma hikayesi anlatılıyor.

Başarılarını kanıtlamış ve ülkemize gerek ekonomik gerek kültürel değer kazandıran bu markaların kuruluşlarından itibaren yaptıkları markalaşma hikayelerini, bu süreçte karşılaştıkları zorlukları ve bu zorlukları nasıl göğüslediklerini ortaya koymak amacıyla hazırlanan kitabın 4'ncü cildinde Bursa'dan doğan Uludağ İçecek'in hikayesi yer alıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Ömer Kızıl Türkiye Uludağ Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title