Haberler

Türk Kuaförler Ukrayna'dan 3'üncülükle Döndüler

Aralarında Eskişehirli kuaförlerin de olduğu 15 kişilik ekip, Ukrayna’nın Başkenti Kiev’de düzenlenen uluslararası "The Crystal Angel" Saç Festivali’nde üçüncü oldular.

Aralarında Eskişehirli kuaförlerin de olduğu 15 kişilik ekip, Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de düzenlenen uluslararası "The Crystal Angel" Saç Festivali'nde üçüncü oldular.

CMC (Confederation Mondale Coiffeure), CAT Türkiye Başkanı ve Es Kuaförler Derneği Başkanı Mustafa Ceylan, Türkiye'nin değişik illerinden 15 kuaför ile Ukrayna'nın Başkenti Kiev'de düzenlenen uluslararası "The Crystal Angel" Saç Festivali'nde yüksek fantezi topuz ve saç kesimi kategorisinde düzenlenen yarışmaya katıldı. Türkiye'den giden ekibin özenle hazırladığı şovlar ilgi ile izlendi ve ekip yarışmadan üçüncü olarak döndü. Başkan Ceylan "Her yıl yapılan bu yarışmada ülkemizi temsil etiğimiz ve özel şovlarımızı yapabilme fırsatı yakaladığımız için çok mutluyuz. Tüm meslektaşlarım için güzel bir deneyim oldu" dedi.

Ayrıca farklı ülkelerden gelen kuaförlerle de sıkı dostluklar kurduklarını da belirten Ceylan, "Bundan sonraki günlerde de dünyanın farklı ülkelerinde yapılan yarışmalara katılmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ceylan Türkiye Ukrayna Kiev Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title