Haberler

Türk Kızılayından Kosovalı İhtiyaç Sahiplerine Yardım

Türk Kızılayı, Kosova'da ihtiyaç sahibi ailelere tekerlekli sandalye, gıda paketi, giyim eşyası ile battaniye yardımında bulundu.

Türk Kızılayı, Kosova'da ihtiyaç sahibi ailelere tekerlekli sandalye, gıda paketi, giyim eşyası ile battaniye yardımında bulundu.

Türk Kızılayından yapılan açıklamada, ihtiyaç sahibi Kosovalı ailelerin yaşadığı Prizren ve çevresindeki köylere yardım yapıldığı belirtildi.

Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Hakkı Turunç, Kosova Kamu Yönetimi Bakanı Mahir Yağcılar, Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanı Albay Saim Bağcı ve Kosova Kızılhaçı Prizren Şube Başkanı Buyar Müfti'nin katıldığı yardım organizasyonunda, zor günler geçiren ihtiyaç sahibi Kosovalı ailelere temel ihtiyaç malzemeleri dağıtıldığı kaydedildi.

Türk askerinin görev yaptığı Prizren ve çevresindeki köylere dağıtılan bir tır dolusu yardım paketlerini alan Kosovalılar, Türk Kızılayına teşekkürlerini sundu.

Türk Kızılayı olarak dünyanın birçok ülkesinde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattıkları belirten Turunç, ihtiyaç sahibi Kosova halkına da her türlü desteği vererek onları yalnız bırakmadıklarını söyledi.

Yağcılar da desteklerinden dolayı Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Kızılayına teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

İsmail Hakkı Turunç Türk Kızılayı Prizren Kosova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title