Haberler

Türk Kızılayından Evi Yanan Aileye Yardım

Orhaneli ilçesi Çöreler Mahallesi'nde, bir ay önce evi yanan ve tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen aileye Türk Kızılayı tarafından yardım edildi.

Orhaneli ilçesi Çöreler Mahallesi'nde, bir ay önce evi yanan ve tüm eşyaları kullanılamaz hale gelen aileye Türk Kızılayı tarafından yardım edildi.

Türk Kızılayı Orhaneli Şube Başkanı Arif Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayı öğrenmelerinden itibaren Adem Sevinç ve ailesinin yanında olduklarını bildirdi.

Sevinç ile görüşerek ihtiyaçlarını öğrendiklerini ve bunun sonucunda çalışmalara başladıklarını belirten Yavuz, şunları kaydetti:

"Ailenin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Marmara Bölge Afet Müdürlüğüne dilekçe yazarak konuyu bildirdik. Bunun üzerine buzdolabı, yatak, halı, nevresim takımı, ısıtıcı ocak gibi ev ve mutfak eşyaları tarafımıza ulaştırıldı. Bunları aileye teslim ettik. Sevinç ailesi umarım bundan sonra acı yaşamaz. Türk Kızılayı olarak bölgemizde yaşanan tüm afetleri yakından takip etmekteyiz. 1868 yılında kurulan Türk Kızılayı, gözyaşlarını dindirmeye bundan sonra da devam edecektir: "

Adem Sevinç ise Türk Kızılayı yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Arif Yavuz Orhaneli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title