Haberler

Türk Kızılayı Şube Başkanından Taşova Myo'ya Kitap Bağışı

AMASYA(AA) – Türk Kızılayı Taşova Şube Başkanı Özgür Özdemir, Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu'na (MYO) kitap bağışında bulundu.

AMASYA(AA) – Türk Kızılayı Taşova Şube Başkanı Özgür Özdemir, Taşova Yüksel Akın Meslek Yüksekokulu'na (MYO) kitap bağışında bulundu.

Özdemir, yaptığı açıklamada, yaklaşık 40 yıldır kitap biriktirdiğini, bu süre içerisinde tahminen 45 bin kitabı olduğunu söyledi. Bunların 15 bin kadarını bağışladığı bildiren Özdemir, "Kitap hayattır. Kitapları insanlar ancak okuyup yazdığı, üzerinde çalıştığı zaman ve ilmini yaptığı zaman kıymetini bilir. İnsanların ne olursa olsun kitap okumaları gerekir. Kültür, para kazanmak için değil hayatımızın her anında lazım. Kültürsüz bir milletin, devletin ayakta kalması mümkün değildir" dedi.

Kitaplarının hepsini bağışlamak istediğini ama diğer taraftan onlardan ayrılmak istemediğine değinen Özdemir, "Kitap bağışlamaya devam edeceğim. Diğer vatandaşlarımız birer ikişer kitap bağışlasalar, okul kitaplığımız daha da zenginleşir" diye konuştu.

Taşova MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Burak Bilgin ise okulun kurulma aşamasında da büyük emekleri bulunan Özgür Özdemir'in okula hatırı sayılır miktarda kitap bağışladığını kaydetti.

Bağışlanan kitapların kaydının yapıldığını anlatan Bilgin, "Öğrencilerimizin kitapları okuyarak bilgi dağarcıklarını ve bilgi hazinelerini geliştirecek çok güzel eserler kazandık.

Kendisine örnek davranışı için teşekkür ediyor, bu tür hizmetlerde bulunmak isteyenlere örnek olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Türk Kızılayı Yüksel Akın Taşova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title