Haberler

Türk Kızılayı'nın Kampanyasına Destek Sürüyor

Türk Kızılayı’nın “Kurban bereketi yıl boyu sürsün” sloganıyla başlattığı kampanyaya hayırsever kişi ve kuruluşların ilgisi devam ediyor.

Türk Kızılayı'nın "Kurban bereketi yıl boyu sürsün" sloganıyla başlattığı kampanyaya hayırsever kişi ve kuruluşların ilgisi devam ediyor. Adana Büyükşehir Belediyesi'nin eski Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da, kurban bağışı için Türk Kızılayı'nı tercih etti.

Kızılay Adana Şubesi'ne vekalet vererek, kurban bağışını gerçekleştiren Zihni Aldırmaz, "Türk Kızılayı'nı böyle bir kampanya gerçekleştirdiği için kutluyorum. Bence, kurban bağışlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasının en doğru ve güvenli yolunu icra ediyorlar. Herkes bu kampanyaya ilgi göstermeli" dedi.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da, Adanalılara yaptığı "Kızılay'a vekalet yoluyla kurban bağışı" davetini tekrarladı. Saygılı, "Ülkemizde ve dünyanın dört bir köşesinde ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmıyoruz. Türk Kızılayı, kurban etlerini binlerce mazlumun sofrasına ulaştırmaya devam ediyor. Ayrıca yapılan bağışlar Adana'nın 15 ilçe ve köyündeki ihtiyaç sahiplerine de bağış sahipleri adına ulaşacak. Uygulanacak yöntem ile ihtiyaç sahipleri sadece kurban döneminde değil, yıl boyu kurban eti yardımlarından yararlanabilecek. Bu nedenle hayırsever Adanalıları, bu anlamlı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Zihni Aldırmaz Türk Kızılayı Kızılay Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title