Haberler

Türk Kızılayı'ndan Başkan Çetinkaya'ya Ziyaret

Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Bedri Yalçın, ekibiyle Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Antalya Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Bedri Yalçın, ekibiyle Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret etti.

Yalçın, ekibiyle Başkan Çetinkaya'yı makamında ziyaret ederek, yaptıkları hizmetleri ve kan bağışı konusunda yürüttükleri kampanyalar hakkında bilgi verdi.

Türk Kızılayı'nın en önemli görevleri arasında bulunan kan bağışı konusunda halkı bilinçlendirmek, bu konuda gönüllü kan bağışçısı sayısını artırmak adına bazı çalışma ve kampanyalar yürüttüklerini anlatan Yalçın, kampanyalara en büyük desteğin yerel yönetimlerden geldiğini söyledi.

Her ilçede haftanın bir günü kan bağışı toplamayı planladıklarını kaydeden Yalçın, "Sizlerin bizlere verdiğiniz destekle Kumluca halkından her hafta perşembe günü kan bağışı alıyoruz. Sağlıklı her insanın kan bağışında bulunması, hem vücut sağlığı açısından hem de ihtiyaç sahibi için çok faydalı. Geçen yıl Kumluca'dan 2 bin üniteden fazla kan bağışı almışız. İnşallah bu yıl ve gelecek yıllarda bu sayı daha da artar" dedi.

Çetinkaya da Türk Kızılayı'nın sadece kan bağışı değil, diğer konularda da halka en zor zamanında yardımcı olduğunu, bu nedenle gerek yerel yönetimler gerekse halkın kuruma her zaman destek vermesi gerektiğini vurguladı.

Türk Kızılayı'nın yürüttüğü çalışmalara her zaman destek olduklarını, olmaya da devam edeceklerini bildiren Çetinkaya, "Özellikle kan bağışı konusunda halkımızda bilinç oluşması için yapacağınız bilgilendirme çalışmalarına destek verebiliriz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Hüsamettin Çetinkaya Türk Kızılayı Bedri Yalçın Kumluca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title