Haberler

Türk Kızılayı Genel Başkanı Akar'dan Vali Düzgün'e Ziyaret

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Vali Orhan Düzgün’ü makamında ziyaret etti.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar, Vali Orhan Düzgün'ü makamında ziyaret etti.

Vali Düzgün, Yönetim Kurulu üyeleri ile Kızılay Genel Müdürü Dr. Mehmet Güllüoğlu ve Kızılay Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Türk Kızılayı Kayseri Şubesi yeni hizmet binası açılışı için Kayseri'ye gelen Kızılay Heyeti'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Vali Düzgün, Kızılay'ın özellikle afet dönemleri başta olmak üzere Türkiye'nin tarihinde çok önemli yere sahip olan sivil toplum kuruluşlarının başında yer aldığını belirterek, şunları kaydetti.

"Bu hizmetlerin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi anlamında da güzel bir binaya sahip olması çok önemli. Bugünde hizmet binasının açılışı yapılacak. Kayserililer hayırseverlik konusunda gerçekten Türkiye'de marka. Kayseri Kızılay Şubesi de diğer şubelere göre önde gelenler arasında yer alıyor. Bunun için ben Kızılay'a destek veren Kayserililere de teşekkür ediyorum. Sizde Kayseri'ye özel ilgi gösteriyorsunuz sizlere çok teşekkür ediyorum. Karşılıklı işbirliği içerisinde Kızılay'ın hizmetlerinin vatandaşlarımıza daha hızlı ve verimli ulaşmasında da el birliği ile çalışacağız."

Kızılay Genel Başkanı Akar da kabulden dolayı Vali Düzgün'e teşekkür ederek, "Bizim fahri başkanımız Cumhurbaşkanımızdır, illerde de Valilerimizdir. Bu bakımdan Kızılay'a sahip çıktığınız için çok teşekkür ederiz. Gerçekten Kayseri şubemiz temayüz etmiş aktif bir şubemiz, toplumda kabul görmüş insanlardan meydana gelen bir şubemiz. Biz de sürekli arkalarında olduğumuzu belirterek sürekli destekliyoruz. Onlarda hayır işlerinde ellerinden geleni yapıyorlar." dedi.

Konuşmaların ardından Vali Düzgün, Kızılay Genel Başkanı Akar'a ziyaret anısına Kayseri saat kulesinin kristal örneğini hediye ederken Genel Başkan Akar da Vali Düzgün'e Kızılay kumbarası ve Almanak takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Türk Kızılayı Kayseri Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title