Haberler

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi'nden Iraklı Türkmenlere Yardım Tırı

Irak'ta yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan Musul, Kerkük ve Telafer'de yaşayan Iraklı Türkmenlere yardım için çalışma başlatan Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanlığınca ikinci yardım tırı, Sincar bölgesine gönderildi.

Irak'ta yaşanan iç karışıklıklar nedeniyle evlerini terk etmek zorunda kalan Musul, Kerkük ve Telafer'de yaşayan Iraklı Türkmenlere yardım için çalışma başlatan Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanlığınca ikinci yardım tırı, Sincar bölgesine gönderildi.

Türk Kızılayı Eskişehir Şube Başkanı Yüksel Girgin, yaptığı yazılı açıklamada, ETİ Şirketler Grubu'nun dayanıklı gıda maddeleri bağışı sayesinde, bölgeye önemli bir gıda yardımının sağlanacağını bildirdi.

ETİ Şirketler Grubu'nun yetkilileri tarafından devir teslimi yapılan gıda malzemelerinin Sincar bölgesine ulaştırılmak üzere yola çıktığını anlatan Girgin, şirket yetkililerine teşekkür etti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Türk Kızılayı Sincar Dağı Eskişehir Irak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title