Haberler

Türk Kızılayı Adana Şubesinden Jandarma Komutanlığına Ziyaret

Türk Kızılayı Adana Şubesi, kan bağışı kampanyasıyla Kızılay’a destek olan Adana Bölge Jandarma Komutanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılayı Adana Şubesi, kan bağışı kampanyasıyla Kızılay'a destek olan Adana Bölge Jandarma Komutanlığına teşekkür ziyaretinde bulundu.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, yönetim kurulu üyeleri Niyazi Çetinkaya, Mahmut Dalkır ve Akdeniz Bölge Kan Merkezi Müdürü Tunçhan Demir ile Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Aytekin Şahin ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Ünsal Bulut'u ziyaret etti. Kızılay heyeti, Mehmetçiğin kan bağışı kampanyasına verdiği destekten dolayı Tuğgeneral Şahin ve Albay Bulut'a teşekkür plaketi takdim etti.

İl ve ilçelerdeki tüm jandarma birimlerinde kan ve kök hücre bağışı organizasyonlarının düzenli olarak gerçekleştirildiğini belirten Başkan Saygılı, "Askerlerimizin gönüllü olarak yaptıkları bu bağışlar çok anlamlı. Kan, kök hücre ve sosyal yardımlarla iyilikleri hatırlatmalıyız. Hep birlikte yardımlaşma bilinciyle hareket ettiğimizde daha mutlu, daha güçlü bir ülke olacağız. İyilik yürüyüşümüze, her geçen gün yeni ve güzel yürekler ekleniyor, böylelikle yürüyüşümüz daha çok ses getiriyor" dedi. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Türk Kızılayı Aytekin Şahin Kızılay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title