Haberler

Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin 6. Geleneksel İftarı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Vali Mahmut Demirtaş'ın programa gelişi ve programdan ayrılması İftardan genel detaylar Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi'nin konuşması Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'nın konuşması Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin 6. geleneksel iftarı Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Tarihi Taşköprü'de düzenlenen iftar programına, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle katılmadı Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından 6. geleneksel iftar programı düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Vali Mahmut Demirtaş'ın programa gelişi ve programdan ayrılması

İftardan genel detaylar

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi'nin konuşması

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı'nın konuşması Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin 6. geleneksel iftarı

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık, Tarihi Taşköprü'de düzenlenen iftar programına, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle katılmadı

Türk Kızılayı Adana Şubesi tarafından 6. geleneksel iftar programı düzenlendi.

Tarihi Taşköprü üzerindeki etkinlikte, Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edilerek oruçlar açıldı.

Türk Kızılayı Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi, burada yaptığı konuşmada, Türk Kızılayı Adana Şubesi'nin tertip ettiği 6. geleneksel iftar programında birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Kerem Kınık ve diğer yönetim kurulu üyelerinin de iftar programına katılmayı arzu ettiğini dile getiren Yurdabekçi, "Kerem Bey ve diğer yönetim kurulu üyelerimiz dün akşamki olaydan sonra teşrif edemediler. Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızla olay yerinde bulunuyorlar. Orada da güç durumda olan vatandaşlarımıza gerekli ilgiyi gösteriyor, sıcak çorba ve ikramlarımızı yapıyorlar. Genel Başkanımız da bizzat orada bulunuyor. Ben buradan ölenlere rahmet, kalanlara da sabırlar diliyorum. Ne yazık ki böyle mübarek günde böyle bir acıyı tattık." diye konuştu.

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı da terör saldırısını lanetleyerek, "Aziz şehitlerimize rahmet diliyorum. Bu acı hepimizin yüreğinde olan bir acı. Biz geçmişten bu tarafa insanları yaşatmaya adanmış bir medeniyetin çocuklarıyız. Bugün tarihi Taşköprü'de, Türkiye'nin 1 numaralı kentinde verenle alanı buluşturuyoruz. İkramlarımızı kabul eden siz değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

Programa, Vali Mahmut Demirtaş'ın yanı sıra kurum müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mahmut Demirtaş Türk Kızılayı Taşköprü Politika Güncel Haberler

title