Haberler

Türk Kavgası Yabancı Basında Haber Oldu

Güncelleme:

İstanbul'da karakol önünde yaşanan iki aile arasındaki kavga, yabancı bir televizyon tarafından haberleştirildi ve izleyicileriyle buluştu.

Türk kavgası yabancı basında haber oldu. İstanbul'da karakol önünde yaşanan iki aile arasındaki kavga, yabancı bir televizyon tarafından haberleştirildi ve izleyicileriyle buluştu. İşte yabancı televizyonda o haberin aktarılışı ve yaşananlar.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

İstanbul Önemsiz Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

NBmobilWeb@haberler.com:

30 Yildir Almanyadayim ve Türkiyenin cok Konularda diger ülkelere göre,cok cok gerilerde oldugunu görüyorum. Türkiyede bir hic yüzünden insan insani ödürüyor ya.Gelismis ülkelerde Herseyin basinda egitim var, kendine ve karsisindaki insana deger var. Agirbaslilik var. Saygi ve sevgi var.Alcak gönüllü olmak diye bir seyler var. Türkiyenin ögrenecegi okadar cok sey varki. Bu eksiklikleri laflarla örtbas edemez devletimiz. Almanyada kolay kolay kimseden kimseye zarar gelmez, yan gözle bakan olmaz. Adam gibi Adamlar. Dogruya Dogru,yanlisa yanlis diyebilecek seviyedeler Ve haksizliga tahammül edemezler. Biz Türklerin tek problemi ise herhangi bir sorunumuz olsa hemen lafi yabanci düsmanligina cekiyor ve cikiyoruz isin icinden. Böyle olaylara cok sahit oldum. Bizim Milletimiz cünkü alisik degil adam gibi konusmaya, tartismaya. Aninda yapisirlar yabani gibi adamin yakasina. Biz Türkler herseyden önce Sakin olmayi,karsmizdaki insanin görüslerini dinlemeizi ögrenmeliyiz ve Egitime cok deger vermeliyiz. Türk Televizyonlari,Sanatcilar, Politikacilar vs Millete örnek olmali ama maalesef olmuyorlar. Dikkat edin bakin Erdogan,Davutoglu,Kilictaoglu,Bahceli daha kimler kimler,birbirleriyle nasil seviyesiz dir dir konusuyorlar. Baska Partilere karsi efendice Diplamatik güzel bir sekilde konusan kac tane politikacimiz var Türkiyede Büyük ne yaparsa kücük de onu yapar diye bir Atasözümüz var yada ne ekersen onu bicersin diye.

37
19
yanıtYanıtla
Hayvan sürüsüMobil-IOS:

Yabancilarîn dedigi dogru malesef turklere barbar solerler

29
21
yanıtYanıtla
yabancıMobil-ANDROID:

Adı üstünde Türk tırık bu kadar olur

17
25
yanıtYanıtla
AdanaliMobil-IOS:

Ulkemizi tanitiyorlar bu sene turist patlamasi olur

29
3
yanıtYanıtla
osmanogluMobil-ANDROID:

avrupada ne böyle basit kavgalar oluyor nede basit cinayetler... tartışmak ve kavga aynı olmadıgını ögrenmemiz gerek!!!!!

16
12
yanıtYanıtla
makara555 Mobil-ANDROID:

unutmuyorum 2 sene once man cityde oynayan craig bellamy man utd li bi taraftardan sebepsiz bir yere bir barda dayak yemişti. barbar ingilizler olmuyor bu biz kavga edince barbar oluyoruz. uyanık olun azcik kendi milletinizi batıya ezdirmeyin

22
3
yanıtYanıtla
Antalyalı yeter garimobilWeb@haberler.com:

Yazıklar olsun bunlara ve bunları savunana hele o turunçu kazaklı yaratık o tekmeyi o kadına nasıl atıyor yazık lar olsun ona

17
0
yanıtYanıtla
DiyarbakırmobilWeb@haberler.com:

Meşhur olduk desene

14
3
yanıtYanıtla
X manmobilWeb@haberler.com:

Son tekme vurusu harikaydi

10
5
yanıtYanıtla
YilmazMobil-IOS:

bizim medya herseyi cekiyor ve adamlar bizi rezil etmek icin yayinliyorlar siz hic avrupayi rezil eden bir film gordunuzmu cekmezler milliyetci onlarin medyasi bizim medya bize dusman

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title