Haberler

Türk Kalp Vakfı 23. Kalp Haftası Resmi Açılış Daveti

Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış 23. Kalp Haftası Resmi Açılışında

Türk Kalp Vakfı'nın geleneksel Kalp Haftalarının 23.'üsünün resmi açılışı 11 Nisan 2011 Pazartesi günü saat 11:00'de Barbaros Point Hotel'de yapılacak.

Her yıl olduğu gibi resmi açılış öncesi saat 10:00'da Taksim Atatürk Anıtı önünde İstiklal Marşı eşliğinde saygı duruşunda bulunulacak, ardından şeref defteri imzalanacak.

Tören, Ali Kocatepe'nin sunumuyla saat 11:00'de Barbaros Point Otel'de başlayacak. Bu yılki kalp haftası kapsamında halkımızın dikkatini; ülkemizin, dünyamızın geleceği olan çocuklarımıza, çocuklarımızın kalp sağlıklarına çekmek için, 2011 yılını çocuk kalp damar hastalıkları ile mücadele yılı olarak ilan eden Türk Kalp Vakfı'nın "Çocuklar İçin Çıktık Yola …" sloganı çerçevesinde başlattığı kampanya ile ilgili kısa video gösteriminden sonra tören, Türk Kalp Vakfı Başkanı Sn. Hakan Akşit ve ardından Onursal Başkan Sn. Çetin Yıldırımakın'ın açılış konuşmalarıyla devam edecek.

Önemli konukları ağırlayan Türk Kalp Vakfı'nın bu yılki davetini, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Sn. Egemen Bağış, İstanbul Valisi Sn. Hüseyin Avni Mutlu, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü bulaşıcı olmayan hastalıklar ve Kronik durumlar daire Başkanı Sn. Dr. Nazan Yardım ve Amerika'dan gelen önemli kalp sağlığı hizmetlerinde bulunan Columbia University College of Physicians and Surgeons'dan Sn. Prof. Dr. Hasan Garan onurlandırmaktadır.

Konuşmalardan sonra geleneksel Doç. Dr. Edip Kürklü Tıp Ödülü töreni yapılacaktır.

Tarih: 11 Nisan 2011 Pazartesi

Saat: 11:00

Yer: Barbaros Point Hotel - Gayrettepe (Dedeman Oteli Karşısı)

Kaynak: Bültenler / Sağlık

Sağlık Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title