Haberler

Türk Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 177. Yılı

Hatay Valisi Ercan Topaca, Türk Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Hatay Valisi Ercan Topaca, Türk Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 177. yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Topaca, mesajında bugün toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanmasında büyük bir özveri ile görev yapan Türk Jandarma Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümünün gururla kutlandığını belirtti.

Ülkede yürütülen güvenlik hizmetlerinin ayrılmaz bir parçası olan jandarma teşkilatının yurdun her köşesinde fedakarlık ve feragat örneği bir kanun ordusu olarak görev yaptığını ifade eden Topaca, huzur ve asayişi sağlamada canla başla çalışarak gösterdiği gayret nedeniyle jandarmanın, yüce milletin sevgisine ve güvenine mazhar olduğunu kaydetti.

Topaca, gücünü yasalardan, desteğini aziz milletten alan jandarma teşkilatının eğitimi, sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam ettiğini belirtti.

Vali Topaca, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Jandarma teşkilatı, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında ve ülkemizin her noktasında, gece gündüz demeden, her şart ve koşul altında üstün hizmetlerde bulunmuştur. Bugüne kadar kutsal vatan toprakları üzerinde emniyet ve güvenliğin teminatı olmuş, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Fedakarlık ve hizmette gösterdiği gayretle, Türkiye Cumhuriyeti'nin en köklü kolluk gücü olan jandarma teşkilatının kuruluş yıl dönümünü kutluyor, görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmetle, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün gazilerimizi minnetle anıyor, jandarma personelimize görevlerinde başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Ercan Topaca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bahar Candan tutuklandı mı? Bahar Candan neden tutuklandı, suçu ne?
title