Haberler

Türk Jandarma Teşkilatının 178. Kuruluş Yıl Dönümü

Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hizan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Bülent Hamitoğlu, Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Hamitoğlu, mesajında, devletin bekası ve milletin refahı için emniyet teşkilatıyla toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan Türk Jandarma teşkilatının 178. kuruluş yıl dönümünü kutlamanın gururunu yaşadıklarını söyledi.

Mesajda, şöyle denildi:

"Gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan teşkilatımız, eğitimi ve sahip olduğu modern donanımı yanında yüreğinde vatan sevgisi ve görev anlayışıyla, hukuka, adalete, insan haklarına ve demokratik değerlere bağlılığıyla dosta güven, düşmana korku salmaya devam etmektedir. Teşkilatımız, kurulduğu günden bu yana günlük yaşamın her alanında ve ülkemizin her noktasında, gece gündüz demeden her koşulda vatanını kurumuştur.

Bugüne kadar kutsal vatan toprakları üzerinde emniyet ve güvenliğin teminatı olmuş, olmaya da devam edecektir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türk Jandarma teşkilatımızın 178. kuruluş yıl dönümünü içten dileklerimle kutluyor, bu anlamlı günde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm silah arkadaşlarını ve aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazi ve emeklilerimizi minnetle anıyor, halen görevi başında bulunan teşkilat mensuplarına da sağlık ve başarılar diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Bülent Hamitoğlu Hizan Politika Güncel Haberler

title