Haberler

Türk İş Kadının ABD'deki Büyük Başarısı

Confirm Biosciensces ’Tasdik Laboratuvarı’ kurucusu Zeynep Ilgaz Pala, ABD’de iş dünyasının Oscar’ı olarak nitelendirilen 2014 Stevie Awards for Women in Business Winners yarışmasında İş Ürünleri kategorisinde Yılın İş Kadını Girişimcisi ödülünü aldı.

Confirm Biosciensces 'Tasdik Laboratuvarı' kurucusu Zeynep Ilgaz Pala, ABD'de iş dünyasının Oscar'ı olarak nitelendirilen 2014 Stevie Awards for Women in Business Winners yarışmasında İş Ürünleri kategorisinde Yılın İş Kadını Girişimcisi ödülünü aldı.

ABD'nin San Diego kentinde sağlık testleri üzerine hizmet veren Confirm Biosciensces kurucusu Türk iş kadını Zeynep Ilgaz Pala, ABD'de 2014 Stevie Awards for Women in Business Winners yarışmasında İş Ürünleri kategorisinde Yılın İş Kadını Girişimcisi ödülünü aldı. New York Marriott Marquis Otel'de düzenlenen törene oğlu Kenan Ilgaz Pala ile katılan Pala, ödülünü Stive Ödülleri Başkanı Michael Gallagher'in elinden aldı. Micheal Gallagher, yaptığı konuşmada, "Her yıl Amerika çapında inanılmaz katılım ve şirketlerin başvurduğu bu ödülü Zeynep Ilgaz Pala'ya vermekten mutlu ve gururluyuz" dedi.

"TÜRK OLARAK ÇOK MUTLUYUM"

Zeynep Ilgaz Pala, ödülü şirket çalışanları adına almaktan dolayı çok gururlu ve mutlu olduğunu belirterek, "Eşim Serhat Pala'nın sonsuz desteği ve oğullarımızın sevgisiyle şirketimizi büyütmekten dolayı çok mutluyuz. Türk olarak, ödülü aldığım için çok mutluyum" diye konuştu. Pala, Confirm Biosciences'in bu yıl 'Amerika'nın en hızlı büyüyen şirketler' ve 'Amerika'da en iyi çalışan şirketler' listelerine de girdiğini hatırlattı.

YÜKSELEN YILDIZ ÖDÜLÜ ALMIŞTI

2008 yılında San Diego'da kurulan Confirm Biosciensces, sağlık testleri üzerine hizmet veriyor. 2013 yılında Walmart ile yaptığı anlaşma ile ürünlerini Amerika'da Walmart zincirlerinde sunmaya başladı. Zeynep Ilgaz Pala, 2009 yılında da San Diego Eyaleti tarafından, yılda bir kez ekonomide önemli atılımlar yapan kişiye verilen Rising Star Award 'Yükselen Yıldız' ödülüne layık görülmüş, ödülünü San Diego State Üniversitesi (SDSU) Dekanı Prof.Dr. Gail Muaghton'un elinden almıştı. Zeynep Ilgaz Pala, eşi Serhat Pala ile Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1997 yılında işletme alanında yüksek lisans yapmak üzere ABD'ye gelmiş, San Diego'da evlerinin garajında ilk şirketlerini kurmuşlardı. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Amerika Birleşik Devletleri Zeynep Ilgaz Pala Türk İş Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title