Haberler

Türk-İş Genel Başkanı Atalay Oğlunu Evlendirdi

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu (TÜRK-İŞ) Genel Başkanı Ergün Atalay'ın oğlu Mehmet Fatih ile Yılmaz Tilki'nin kızı Başak dünyaevine girdi.

Sakarya'da özel bir tesiste düzenlenen düğüne, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanı Ahmet Arslan, AK Parti genel başkan yardımcıları Hayati Yazıcı, Şaban Dişli, Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, sendika başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda milletvekili ve bakan katıldı.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nun kıydığı nikahta, Faruk Çelik, Süleyman Soylu, İsmet Yılmaz, Ahmet Arslan, Şaban Dişli, Rifat Hisarcıklıoğlu ve Vali Coş nikah şahidi oldu. Bakan Çelik nikah sonrası yaptığı konuşmada, genç çifte mutluluklar dileyerek nikahta bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın da bulunmak istediklerini ancak yaşanan bu süreçten dolayı katılamadıklarını ifade etti. Çelik, Başbakan Yıldırım adına da hayırlı olsun dileklerini ilettiklerini kaydetti.

Öte yandan, Fetullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi nedeniyle törene katılamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gönderdiği telgrafta, "Gençlerimize çıktıkları bu yolda sevgi ve saygı içerisinde sağlıklı bir ömür sürmeleri temennisiyle iki cihan saadeti diler, beraberliklerinin iki aileye de huzur ve mutluluk getirmesini cenabı Allah'tan niyaz ederim. Bu vesileyle sizlere ve kıymetli misafirlere en kalbi sevgi ve selamlarımı sunarım." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ergün Atalay Faruk Çelik Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title