Haberler

Türk Hava Yolları Press Trip Heyetine Muhteşem Veda

Güncelleme:

Samsun Türk Hava Yolları ve Samsun Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Körfez Ülkeleri'nden Press Trip programıyla Samsun'a getirilen Arap Heyet'in Samsun Turu sona erdi.

Samsun Türk Hava Yolları ve Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 5 günlük Press Trip organizasyonuyla Samsun'a tanıtmak amacıyla Körfez Ülkeleri'nden şehre getiren 10 kişilik Arap kafile için Samsunum 1 Gemisi'nde gala gecesi düzenlendi. Geceye Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Türk Hava Yolları Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu ve ekibi, Büyükşehir Başkanvekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Sheraton Otel Müdürü Hakan Oral ve Hilton Otel Müdürü Sercan Korkusuz katıldı.

Gecenin açılış konuşması yapan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Samsun turizm sektöründe yeni bir açılıma gidiyor. Samsun Turizm özlemi olan bir şehir. Birçok turizm potansiyeline sahip bu şehirde kalbi aynı duygularla dolu olan misafirlerini görmek istiyor. Bizim ve Körfez Ülkeleri'nin birbirine ihtiyacı var. Bizim bir arada olmamızda yaşam tarzımızın ve inancımızın aynı olmasının büyük önemi var. İnsanların tatil amaçlı gittikleri farklı ülkelerde özgürce yaşayabildikleri bir yere ihtiyaç duyarlar. İşte bu noktada Türkiye'de tüm ihtiyaçlarını karşılayabildikleri bir ortam var. Bu rahatlığı bilerek buraya gelmeleri lazım" dedi.

SAMSUN TURİZME HEVESLİ

Başkan Yılmaz,"Biz şehir olarak turizme hevesliyiz. Bu konuda çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Körfez Ülkeleri'nin Türkiye'ye yatırım ve yatırımların alt yapıları konusunda yardımcı olmaya hazırız. Enerjimizi yıldızlı oteller yaparak sahip olduğumuz yeşillikleri tüketmeden bungalov tarzı evler ile doğayla içiçe bir çalışma yapmalıyız. Ayrıca gelen yatırımcılar Samsun'da konut, yat limanı yapabilir. Bu konuda çalışma yapmak isteyen tüm yatırımcılara kapımız açık. Bizim bölgemiz şehrimiz turistlerini bekleyen bir bölge.Turiste özlem duyan şehiriz"dedi.

Samsun Türk Hava Yolları Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu, "Samsun'un gelişmesi için Büyükşehir Belediye Başkanı'yla aynı doğrultuda hareket etmekten mutluluk duyuyorum. Ortadoğu'nun tüm şehirlerinden Samsun'a yolcu trafiği başlatmak istiyoruz. Samsun'u tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz programlar arasında yer alan Acente Tanıtım Turları, Basın Tanıtım Turları, Bilgilendirme Turu ve önümüzdeki günlerde yapacağımız Road Show programlarıyla Samsun'u Ortadoğu Bölgesi'nde tanıtmak için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızla şehri ticari, ekonomi, sosyal ve diğer alanlarda geliştirmeyi planlıyoruz. Turist ve yatırımcı sayısı arttıkça Samsun'u hareketlendirmek ve canlandırmak en büyük hedefimiz" ifadesini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Ziya Yılmaz Türk Hava Yolları Arif Ali Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title