Haberler

Türk Hava Yolları'ndan, 23 Nisan'da 'Gülümseyen Gökyüzü" Etkinliği

THY Genel Müdürü Temel Kotil, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu ilköğretim öğrencisi Zehra Rekalı'ya devretti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Türk Hava Yolları, İstanbul Milli Eğitim İl Müdürlüğü iş birliği ile yapılan bir etkinlikte bir günlüğüne Genel Müdürlük koltuğuna oturan Üsküdar İcadiye İlköğretim Okulu öğrencisi Zehra Rekalı, ilk icraat olarak 500 Milyon Dolarlık sembolik bir ticari anlaşmaya imza attı. Zehra Rekalı daha sonra anlaşmanın hayırlı olmasını ve ülkeye yararlı olmasını diledi. Türk Hava Yolları Genel Müdürlüğünde bu sabah erken saatlerde İstanbul'un çeşitli ilköğretim okullarından gelen 30 öğrenci ile yapılan toplantıda Genel Müdür Temel Kotil ve İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız çocukların bayramını kutladı.

Daha sonra toplantı masasına geçen öğrencilere bir konuşma yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil bu gün yönetimin kendilerine geçtiğini belirterek, ' Bizim patronlarımız yolcularımızdır. Onlara Lütfen iyi davranın. Onların tek istedikleri güler yüzdür. Kendilerinden gülümsemeyi esirgemeyin ' dedi.

Daha sonra bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ise, ? Bu gün sizler şanslı öğrencilersiniz. Gelecek sizlere emanet. İstanbul'daki tüm kardeşlerinizi temsil ediyorsunuz. Sizin aracılığınızla hepinizin bayramını kutlarımö dedi.

İstanbul'un farklı bölgelerinden seçilen 30 öğrenciye daha sonra içinde eğitim gereçleri olan bir çanta armağan edildi.

YOLCULARI ÇOCUKLAR KARŞILADI

Türk Hava Yolları, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün işbirliğiyle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, ilköğretim öğrencilerini ağırlayacak. 'Gülümseyen Gökyüzüö temalı etkinlik kapsamında, İstanbul'un farklı bölgelerindeki ilköğretim okullarından seçilen 30 öğrenci, iç hat uçuşlarında kokpit ve kabin ekiplerine eşlik edecek. Öğrenciler, 23 Nisan'da İzmir, Adana, Antalya, Ankara ve Bodrum uçuşlarında misafir edilecek.

ÇOCUKLAR KOKPİTTE

Uçuş etkinliğine katılan ve pilot üniforması giyen Emre Özcan isimli öğrenci, THY'nin kendileri için sunduğu proje çerçevesinde bu fırsatı pilot olarak değerlendirdiğini belirterek, 'Burada güzelce vakit geçiriyoruz. Ben uçak ve kabin ekibim ile birlikte Antalya'ya ziyaret edeceğim inşallah. Daha önce uçuş deneyimlerim oldu. Türkiye içinde her yıl uçuş imkanım oluyor. En büyük hayalim bir meslek sahibi olmaktır. Meslek sahibi olarak da pilot olmak isterim" dedi.

Kabinde görev yapacak olan öğrencilerden Aleyna Aydın'da uçuş sırasında hostes olacağını ifade ederek, 'Büyüyünce doktor olmak istiyorum. Daha önce bir uçuş deneyimim olmadı. Çok heyecanlıyım. Hostes olarak, gelen yolculara yardımcı olacağımö diye konuştu

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen öğrenciler, Türk Hava Yolları'nın 23 Nisan'daki uçuşlarıyla havacılığın büyülü dünyasına adım atarken, unutulmaz bir uçuş deneyimi de yaşayacak. Türk Hava Yolları'nın iş ortağı Vakko tarafından özel olarak hazırlanan üniformaları giyen çocuklar kokpit ve kabin ekipleriyle birlikte yolcuları karşıladılar. .

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title