Haberler

Devlet Millet El Ele Hep Beraber:

Güncelleme:

Süper Lig'in yıldızları bu kez şehit ve gazilerimiz sahaya çıkacak.

Spor Toto Süper Lig oyuncuları 'Şehitlere Saygı Maçı' için sahaya çıkıyor. Aralarında ünlü futbolcular Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Joseph De Souza, Selçuk İnan, Adriano Correia ve Emre Belözoğlu gibi isimlerin yer aldığı Yıldızlar Takımı şehit çocuklarıyla el ele sahaya çıkacak.

22 Aralık Perşembe akşamı saat 20.00'da Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı koordinasyonunda gerçekleşecek organizasyona Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak… Tüm geliri şehit ailelerine bağışlanacak. Karşılaşma, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.

TÜRK FUTBOLU TERÖRE KARŞI TEK YÜREK!

Spor Toto Süper Lig takımlarında forma giyen yerli ve yabancı oyuncular ile teknik direktörlerinin katılacağı gecede tribünler kırmızı beyaz, yürekler bir olacak. Kırmızıyla beyazın dalgalanacağı gecede Samuel Eto'o, Wesley Sneijder, Joseph De Souza, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Olcay Şahan, Tolga Zengin ve pek çok ünlü futbolcu ve aralarında Şenol Güneş, Aykut Kocaman, Abdullah Avcı, Hikmet Karaman, Mustafa Reşit Akçay ve Jan Olde Riekerink'in de olduğu teknik direktörler geceye destek verecek.

Kaynak: Bültenler / Spor

Recep Tayyip Erdoğan Wesley Sneijder Samuel Eto Spor Haberler

Bakmadan Geçme

title