Haberler

Türk Ev Tekstilinin Önemli Markalarından Demorhome, Bodrum'da Yeni Bir Mağazasını Daha Hizmete Açtı

Türk ev tekstili sektörünün önemli markalarından Demorhome, bayi ağını geliştirmeye devam ediyor.

Türk ev tekstili sektörünün önemli markalarından Demorhome, bayi ağını geliştirmeye devam ediyor. Burkay Grup şirketlerinden Demorhome, Bodrum'da yeni mağazasını hizmete açtı. Burkay Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, yurt içi ve yurt dışındaki satış noktalarını artırmaya devam edeceklerini söyledi.

Türkiye de 2005 yılından bu yana mağazacılık faaliyetleri gösteren ve geniş bir ürün yelpazesine ulaşan Demorhome, artık turizmin gözde merkezleri arasında bulunan Bodrum'da da müşterileriyle buluştu. Ev tekstili sektörünün öncü firmalarından Demorhome, Bodrum Kıbrıs Şehitleri Caddesi üzerindeki yeni bayisini hizmete başlattı. Mağazanın açılışına Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan, Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, Burkay Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay ve çok sayıda davetli katıldı.

"BAYİ AĞIMIZI HER GEÇEN GÜN GÜÇLENDİRİYORUZ"

Burkay Grup Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Demorhome'un dünyada 1.700'e yakın satış noktası olduğunu ve Türkiye de de 70'e yakın ilde faaliyet gösterdiğini ifade etti. Bodrum mağazasını açmanın gururunu yaşadıklarını anlatan Burkay, "Özellikle perdelik grubunda sunduğumuz koleksiyonlar, Türk tüketicisinin ciddi beğenisinin topluyor. Bodrum güzel bir mağazaya kavuştu. Özellikle yazlık kıyı bölgelerinde keten gruplarından farklı gruplara kadar geniş bir kolleksiyon yelpazemiz var. Bu kolleksiyonun da Bodrum'da hizmete sunulması önemli. Umut ediyorum Bodrumlular, Demorhome çok beğenecekler. Türkiye'deki yatırım hamlelerimize ara vermeden devam edeceğiz. Bayi ağımız her geçen gün güçleniyor. İnşallah mağazamız, Bodrum için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

"57 ÜLKEYE İHRACATIMIZ VAR"

Demor'un dünyadaki ilk 5 üreticiden birisi olduğuna dikkat çeken Burkay, "Bizim yaklaşık 57 ülkeye ihracatımız var. Avrupa Birliğinden, Kuzey Amerika, Afrika ve Ortadoğu'ya kadar satış noktalarımız bulunuyor. Bizim tüketiciye dokunan en önemli organizasyonumuz mağazalarımızdır. İtalya, Rusya, İran ve Çin'de ciddi anlamda dağıtım organizasyonlarımız bulunmakta" diye konuştu.

"TÜRK EV TEKSTİLİ AVRUPA'DA LİDER"

Türkiye'nin ev tekstili alanında dünyanın sayılı ülkelerinden birisi olduğunu kaydeden İbrahim Burkay, "Türkiye, ev teksitili sektöründe dünyada 3. ihracatçı ülkedir. Birinci sırada Çin, arkasında Hindistan ve Türkiye geliyor. Ülkemizin ardından İtalya, Almanya ve İspanya geliyor. Bu anlamda ülkemiz ev tekstili sektöründe 3 milyar doların üzerinde bir ihracata sahip. Türkiye'de, ev tekstili alanında güçlü markalar da bulunuyor" dedi.

Kaymakam Dr. Mehmet Gödekmerdan, Demorhome mağazasının Bodrum için önemli bir değer olacağını belirterek, "Demorhome mağazası, Bodrum ilçemize önemli bir kazanım olacaktır. Mağazanın açılışında emeği geçen herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

"BODRUM'A ÇOK GÜÇLÜ BİR MARKA GELDİ"

Bodrum Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon, "Çok güçlü bir marka geldi. Dünyada 1700 satış noktası olan Demorhome'u, ilçemizde görmek çok güzel bir duygu. Bu mağazamızın Bodrum'a hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerin kullandı.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri, mağazanın açılışını gerçekleştirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Gödekmerdan İbrahim Burkay Türkiye Bodrum Yerel Haberler

title