Haberler

Türk Erkeklerinin Cinsel İlişki Süresinin 3 Dakika Olduğu Ortaya Çıktı!

Güncelleme:

Hollanda'da yapılan araştırmaya göre Türk erkeklerinin ilişki süresinin 3 dakika sürdüğü, bunun ise yumurta pişme süresine denk olduğu ortaya çıktı.

Hollanda'da Utrecht Üniversitesi'nde yapılan anket dünyadaki cinselliğin ipuçlarını verdi. Ankete göre Türk erkeklerinin ilişki süresi, başından sonuna 3 dakika 7 saniye sürüyor. Uzmanlara göre yumurta haşlamaktan daha kısa bir süre olduğunu öne sürdü.

İşte 15 soruluk anketten oluşan araştırmanın sonuçları:

1- Utrecht Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre, her gün duş aldığını belirten katılımcıların yüze 68'i, 2 günde bir duş alanların yüzde 14'ü, günde bir kaç kez duş alanların yüzde 13'ü, haftada 1-2 kez duş alanların yüzde 3'ü, bu oranlardan daha az sıklıkta duş alanların yüzde 2'si düzenli bir cinsel hayata sahip.

2- Bunun yanında, günde birden fazla kez duş aldığını belirtenlerin, diğerlerine göre daha az partner değiştirdiği ve genelde tek partnerli ilişkileri tercih ettikleri görüldü.

3- Ankete katılanların yüzde 20'si duşa tuvaletini yapmanın normal bir şey olduğunu düşünürken, yüzde 42'si bunun kendileri için uygun olmadığını, yüzde 38'i ise yalnızca kendi banyosunda böyle bir şey yapabileceğini söyledi.

4- Tek gecelik ilişki yaşadığını belirten bireylerin bu ilişkiyi genelde yurtdışı gezilerinde ya da yabancı bir partnerle yaşadıkları elde edilen sonuçlar arasında.

5- Anketten çıkan bir diğer sonuca göre, sayısal eğitimi almış bireylerin evlilik öncesi ilişkiye en sıcak bakan grup olduğu, eğitim alanındakilerin ise evlilik öncesi ilişkiden en çok kaçınan grup olduğu görüldü.

6-"Partnerinizi aldattınız mı?" sorusuna "Evet" diyen erkeklerin oranı yüzde 47'ye ulaşırken kadınlarda bu oran yüzde 33. "Hayır, hiçbir zaman yapmam" diyenlerin oranı kadınlarda yüzde 57, erkeklerde yüzde 38.

7- Cinsel birliktelikte korunma yöntemlerini kullanma, yaş arttıkça azalan bir durum. Korunma yöntemlerini en yoğun kullanan yaş grubu 15 – 18 yaş aralığı. 31-40 yaş grubunun yüzde 21'i, 15 yaş altındaki bireylerin yüzde 22'si, 40 yaş ve üzeri grubununsa yüzde 40'ı cinsel birliktelik sırasında korunma yöntemi kullanmadığını belirtti.

8- Yapılan ankete göre katılımcılardan ilk cinsel deneyimini 18 yaş ve altında yaşayanlar yüzde 49, 19-22 yaş aralığında yaşayanlar yüzde 21, 23-25 yaş aralığında yaşayanlar yüzde 2, 26 yaş ve sonrasında yaşayanlar ise yüzde 1 oranında. Ankete katılanların yüzde 27'si ise henüz cinsel ilişki yaşamamış.

9- Cinsel ilişki sonunda orgazm olan kadınların yüzde 67'si, uzun bir sevişme sonrasında orgazma ulaştıklarını belirtiyor. Ön sevişmenin ortalama süresi ise yaklaşık 10 ile 20 dk. arasında.

10- Anket sonucunda eğitim seviyesi daha yüksek olan bireylerin, tek gecelik ilişkilere daha fazla eğilim gösterdikleri görüldü. Özellikle matematik alanından mezun olan bireylerde tek gecelik ilişki yaşama alışkanlığı yüzde 68 oranıyla en yüksekken, Bilgisayar mühendislerinin yüzde 66'sı hayatlarında hiç tek gecelik ilişki yaşamadığını belirten ve tek gecelik ilişki konusunda en çekimser olan grup.

11- Utrecht Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre Türk erkeklerinin ilişki süresi, başından sonuna 3 dakika 7 saniye sürüyor. Bu, uzmanlara göre yumurta haşlamaktan daha kısa bir süre. En uzun süreyse İngiliz erkeklerinin: 7 dakika 36 saniye. Çalışmada ayrıca ABD'li erkeklerin 7 dakika, İspanyolların 5 dakika 8 saniye, Hollandalıların ise 5 dakika 1 saniyede boşaldığı belirlendi.

12- Orgazm öncesi geçen süre, 1-20 dakika aralığında değişiyor. Kadınların yüzde 33'ü ve erkeklerin yüzde 12'si "istediğim kadar" cevabını veriyor.

13-"Bir haftada en fazla kaç ilişki partneriniz oldu?" sorusuna her iki cins de yüzde 45'le "Bir tane" cevabını veriyor. "Kaç ilişki partneriniz oldu?" sorusuna "Beşten fazla" diyen erkeklerin oranı yüzde 44. "Hiç ilişki partnerim olmadı" diyenlerde kadınların oranı yüzde 22, erkeklerinse yüzde 18…

14- Ankete katılan 50.915 kişinin 9.719'u kadın. Kadın katılımcılar, birlikte oldukları kişi sayısını söylerken gerçek rakamların altında sayı belirtirken, erkeklerin bu rakamı abartarak söylediği görülmüş.

15- Ankete katılanların yüzde 47'si haftada en az bir kez porno izliyor.

Kaynak: Haberler.com / Sağlık

Hollanda Utrecht Sağlık Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title