Haberler

    Türk Erkekleri Beni Sevecektir

    Türkiye'ye iki kere geldim. 2012'de Londra Olimpiyatlar'ına hazırlanmak için Ankara'ya geldim. 2014'te de birkaç günlüğüne gezmek için İstanbul'a geldim ve şehre aşık oldum. Şansım olursa daha uzun oynamak isterim. Şimdilik Samsun'da olmaktan mutluyum. Takımıma ve 2017'de oynayacağımız Euro Cup programına odaklanacağım. Bu süreçte Türkiye'yi tanıyacağım.Sahteler gerçeklerden fazlaTwitter'da adıma açılan sahte hesapları gördüm ve gerçek bir hesap açtım. Henüz 100 küsur takipçim var. Sahte hesapların takipçileri gerçek hesabımdan daha fazla!Güzel olmak benim için çok önemli değil. Esas önemli olan iç güzelliği olan kaliteli insanlar ve basketbol. Söylediklerimi eşim duymasın Türkiye'ye geleceğimin duyulması Türk erkeklerini heyecanlandırdı.

    Türkiye'ye iki kere geldim. 2012'de Londra Olimpiyatlar'ına hazırlanmak için Ankara'ya geldim. 2014'te de birkaç günlüğüne gezmek için İstanbul'a geldim ve şehre aşık oldum. Şansım olursa daha uzun oynamak isterim. Şimdilik Samsun'da olmaktan mutluyum. Takımıma ve 2017'de oynayacağımız Euro Cup programına odaklanacağım. Bu süreçte Türkiye'yi tanıyacağım.

    Sahteler gerçeklerden fazla

    Twitter'da adıma açılan sahte hesapları gördüm ve gerçek bir hesap açtım. Henüz 100 küsur takipçim var. Sahte hesapların takipçileri gerçek hesabımdan daha fazla!

    Güzel olmak benim için çok önemli değil. Esas önemli olan iç güzelliği olan kaliteli insanlar ve basketbol. Söylediklerimi eşim duymasın Türkiye'ye geleceğimin duyulması Türk erkeklerini heyecanlandırdı. Türk erkeklerinin sarışın kadınları sevdiklerini öğrendim. (Gülüyor.) Eminim beni seveceklerdir. Beni izlemeleri için onları maçlarıma bekliyorum. Türkiye'de güzel insanlarla tanışacağıma inanıyorum.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    İstanbul Türkiye Londra Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title